Start vot! Wizz Air incepe cautarile pentru o noua generatie de Ambasadori

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air lansează astăzi votul public online pentru cea de-a 4-a ediție a programului WIZZ Ambassador, care recunoaște excelența furnizării de servicii în rândul membrilor echipajului de cabină.

Pasagerii WIZZ și fanii companiei aeriene pot alege 31 de membri ai echipajului de bord pentru a reprezenta compania la diferite evenimente importante, publice sau de presă, în următorii doi ani. Votarea este deschisă tuturor pasagerilor și fanilor WIZZ până pe 9 iunie la prânz și poate fi efectuată printr-o aplicație dedicată pe pagina Facebook a Wizz Air, unde ei pot alege ambasadorii fiecărei țări dintr-o listă de 84 de finaliști. Compania aeriană caută trei ambasadori în țările în care WIZZ are mai multe baze și doi acele ţări cu o singură bază WIZZ. În România, fanii companiei pot vota dintre 9 finaliști – Daria, Andreea, Liana, Alexandru, Robert, Ioana, Oana, Sandra şi Eliza – aici: wizzambassadors.wizzair.com

WIZZ îi încurajează pe votanți să aleagă acel membru al echipajului de cabină, care, după părerea lor, este cel mai potrivit să reprezinte experiența remarcabilă WIZZ, care demonstrează un profesionalism excepțional și împărtășeste pasiunea pentru această “profesie la înălțime”. Viitorii ambasadori vor fi mai mult decât simpli reprezentanţi ai brand-ului. Cei mai buni membri ai echipajelor de cabină vor fi mesagerii a peste 1800 de însoțitori de zbor ai WIZZ şi vor împărtăși cele mai interesante detalii ale profesiei lor prin intermediul canalelor media tradiționale și cele de social media, precum și o perspectivă directă asupra a ceea ce înseamnă munca la mii de metri înălţime. După ceremonia oficială de inaugurare a noilor ambasadori WIZZ din luna iulie, pasagerii vor avea ocazia să îi întâlnească, nu numai la bordul aeronavelor, ci și la evenimentele sportive din întreaga Europă Centrală și de Est sponsorizate de companie, în filme de prezentare și în fiecare ediție a revistei WIZZ Magazin.

Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air a declarat: “WIZZ este extrem de mândră că are echipaje remarcabile de cabină, formate nu numai din profesioniști bine instruiți și experți în domeniul aviaţiei, ci și dedicați în a oferi clienților o experiență superioară la bordul aeronavelor noastre. Începând de astăzi și până pe 9 iunie 2017, clienții și fanii Wizz Air pot să decidă ce membri ai echipei WIZZ ar trebui să reprezinte compania în comunitățile locale și să împărtășească secretele carierei de membru al echipajului de cabină. În România, pasagerii pot alege din cei 9 finaliști accesând wizzambassadors.wizzair.com”.

WIZZ_AMBASADOR_CANDIDAT_Oana.jpg
WIZZ_AMBASADOR_CANDIDAT_DARIA.jpg
WIZZ_AMBASADOR_CANDIDAT_Robert.jpg
WIZZ_AMBASADOR_CANDIDAT_Sandra.jpg
WIZZ_AMBASADOR_CANDIDAT_Liana.jpg
WIZZ_AMBASADOR_CANDIDAT_Andreea.jpg
WIZZ_AMBASADOR_CANDIDAT_Eliza.jpg
WIZZ_AMBASADOR_CANDIDAT_Alexandru.png
WIZZ_AMBASADOR_CANDIDAT_Ioana.jpg


Share

Continue reading...