Steven F. Udvar-Hazy Center

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

flaviu

Member
Mar 3, 2012
56
28
18
35
Cluj Napoca-LRCL
Anul acesta la inceputul lunii ianuarie am ajuns si eu la acest muzeu situat langa aeroportul Washington Dulles insa acesta este doar o anexa a National Air and Space Museum situat in Washignton DC(aici nu am fost) si care este cel mai mare muzeu din lume infiintat in 1976 cu o suprafata de 15.000 de m patrati. Mai multe info gasiti [sup]http://airandspace.si.edu/udvarhazy/[/sup]

pe drum spre muzeu

un scurt spotting in zona..

intrarea in muzeu

turn de observatie cu vedere inclusiv spre aeroportul Washington Dulles..din pacate nu am fost si eu in turn

si acum din interior :)

harta cu toate exponatele si facilitatile din interior

acum cateva poze din sectiunea aerospatiala

naveta Enterprise

si inchei cu o poza facuta pe drum dupa ce am plecat de la muzeu, numai bine :)

Mersi de poze. Frumoasa colectie de inaripate.
Ultima data cand am vazut Blackbirdul a fost pe USS Intrepid.

acolo l-am vazut si eu! Am fost in D.C. la Smithonian la ceva muzeu de aviatie, dar nu e tot asta, nu? Era expusa si Enola Gay acolo. Imi aduc aminte ca era si vehicolul cu care s-au plimbat cosmonautii pe luna (o copie, bineinteles). Pacat ca pe atunci nu m-au prea interesat avioanele si n-am facut poze...

ala la care ai fost tu se afla in Washington DC si asta de langa aeroportul KIAD (washington dulles) tine de ala la care ai fost tu doar ca la asta care am fost ii la vreo 40 de km de Washington DC

thx! :) am inteles acum! nici nu stiam ca mai e si la aeroport alt muzeu, poate mergeam si la asta! In oras e plin de muzee,chiar in centru langa mall, intre Capitol si casa alba.

dada...acolo is muzeele la National Mall Building si o parte din muzee is Smithsoniene iar intrarea este gratuita la acestea...la fel a fost si langa aeroport numai parcarea era 17$/ora si trebuia sa platesti oricum si daca stateai doua secunde in parcare si pe urma plecai :)

da. e fenomenal ca-s gratuite! ca multi ar plati sa intre sa vada bijuteriile expuse! Da, cu parcarea e aiurea. poate ar fi fost mai bine cu alte mijloace de transport. Metroul e f fain la DC. dar spre aeroport nu cred ca merge ceva tren, dar autobuze, sigur.

sigur este si ceva linie express de tren care merge la aeroport..Eu am fost cu masina si in ziua aia plecam din Washington ca poate mergeam si eu cu trenu la aeroport sau la muzeu

Flaviu, cred ca ai plecat cu febra musculara, si la picioare, si la brate (ai tinut camea foto) si la ochi. Multumesc pentru poze, felicitari celor care au alcatuit colectia. Interesant ca sunt de vazut acolo si tipuri rare (Komet, de exemplu) si unele extrem de noi (F-35).
Totusi, muzeul seamana cu Muzeul din Pipera. Are SI panouri! ;D