Tabel in continutul mesajului

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,314
2,897
903
Aotearoa
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
De azi se pot include tabele in continutul mesajului:
Exemplu:
This is a header cellThis is a header cell
[TR1][TD]This is a left aligned cell[/TD]
[TD1]This is a centre aligned cell[/TD1][/TR1][TR2][TD2]This is a right aligned cell[/TD2][TD]Left aligned[/TD][/TR2][TR1][TD1]Centre aligned[/TD1][TD2]Right aligned[/TD2][/TR1]

Pentru tabelul de mai sus s-a folosit urmatorul cod:
Code:
[TABLE][TR][TH]This is a header cell[/TH][TH]This is a header cell[/TH][/TR]
[TR1][TD]This is a left aligned cell[/TD][TD1]This is a centre aligned cell[/TD1][/TR1]
[TR2][TD2]This is a right aligned cell[/TD2][TD]Left aligned[/TD][/TR2]
[TR1][TD1]Centre aligned[/TD1][TD2]Right aligned[/TD2][/TR1][/TABLE]

Mai multe detalii referitoare la codurile BB, utilizabile pe forum, gasiti aici -> http://forum.fly-ra.com/help/bb-codes

Cine are intrebari/nelamuriri este rugat sa posteze aici.

• 👍
Reactions: 1 users
Deci asta se pare că nu se împacă cu Tapatalk.

Sent from my mobile phone using Tapatalk

Invers, Tapatalk nu se impaca cu multi. Administratorilor de forumuri nu le prea mai place tapatalk, pentru ca cei de la Tapatalk fac totul cum ii duce capu`, si nu se consulta cu dezvoltatorii forumurilor.

Nu stiu sa fie alta solutie mai la indemana. Este?

Sent from my tablet using Tapatalk

Habar nu am.
Forumul este destul de mobile friendly. Oricum nu sunt multe tabele in forum.

Invers, Tapatalk nu se impaca cu multi. Administratorilor de forumuri nu le prea mai place tapatalk, pentru ca cei de la Tapatalk fac totul cum ii duce capu`, si nu se consulta cu dezvoltatorii forumurilor.
asta este o problema mai generala a softistilor :D

ei fac totul asa cum cred ei ca e mai bine, dar uita sa se consulte cu cei care îl folosesc :(

în bransa mea de broker de asigurari am avut nenumarate discutii ... softistii gândesc ceva si sunt EXTREM de surprinsi ca cei care efectiv utilizeaza softul respectiv, nu agreaza DE LOC inovatia lor, pentru ca nu ofera concret, în munca de zi cu zi, nici un fel de avantaj, mai rau, creeaza complicatii ...

• 👍
Reactions: 1 user
Forumul merge foarte bine direct din browser de pe telefon, eu când nu am computer la îndemână așa folosesc și nu am avut probleme.

Mie ca user imi place Tapatalk. Mi se par foarte utile notificarile push.

Sent from my tablet using Tapatalk

asta este o problema mai generala a softistilor :D

ei fac totul asa cum cred ei ca e mai bine, dar uita sa se consulte cu cei care îl folosesc :(

în bransa mea de broker de asigurari am avut nenumarate discutii ... softistii gândesc ceva si sunt EXTREM de surprinsi ca cei care efectiv utilizeaza softul respectiv, nu agreaza DE LOC inovatia lor, pentru ca nu ofera concret, în munca de zi cu zi, nici un fel de avantaj, mai rau, creeaza complicatii ...

Mie imi plac discursurile celor care vind soft...cind incep cu " va ofermin soluta la ...." in general probleme pe care nu le aveam dar pe care stiu ca o sa mi le creeze ei :)

• 👍
Asta doar for your convenience :)))

• 👍
Și cumva făcut să nu mai apară Otopeni peni.

Doar eu văd un emoji în O t openi? Poate o fi de vină Tapatalk.

Otopeni
7023ae96e000477c2ef8f932e05a8069.jpg

Tapatalk, again.