TAP Portugal extinde programul Stopover

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Pasagerii care calatoresc cu TAP Portugal spre Azore, Madeira sau Algarve pot face o escala de pana la 3 zile in Lisabona si Porto, fara costuri suplimentare.

Pot beneficia de extinderea programului TAP Stopover pasagerii care pleaca din Europa, respectiv pasagerii de pe orice zbor lung-curier cu destinatia Faro, Ponta Delgada si Terceira (Azore), Funchal si Porto Santo (Madeira) sau Algarve. Astfel, toate destinatiile interne TAP Portugal sunt acum accesibile pasagerilor care zboara spre destinatii lung-curier si doresc sa faca escala in Lisabona sau Porto.

Membru Star Alliance, TAP Portugal a lansat programul Stopover in vara lui 2016 pentru a stimula pasagerii sa aleaga zborurile lung-curier TAP Portugal si sa petreaca, fara costuri suplimentare, pana la 3 zile in Lisabona sau Porto. Pana la sfarsitul lui ianuarie, peste 40.000 de pasageri au rezervat zboruri TAP Stopover. In octombrie 2016, cunoscuta revista Conde Nast Traveler a desemnat TAP Stopover “Cea mai buna optiune pentru escala” pentru calatorii americani care doresc sa faca o escala in zbor spre destinatia finala. Foto.

Continue reading...