Targu Mures - TGM/LRTM

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Raduq

Active Member
Feb 18, 2012
375
36
43
Cluj Napoca - LRCL
Cateva poze din August..
img4102oj.jpg


img4119hf.jpg


img4121s.jpg


img4124z.jpg
 
Superba captura. Felicitari.
 
Frumoase poze ! Maine se prevede ca o sa fie o zi fructoasa in ceea ce priveste aeronavele roz, deci allex, fi pe faza ! ;)
 
A venit din Africa tot topaind din aeroport in aeroport. Momentan face turul Europei, a fost prin Franta, Elvetia, Austria, Ungaria si in fine pe la noi... Nu stiu exact pe unde a trecut Marea Mediterana dar cert e ca a venit de acolo in zbor si la fel se va intoarce.
 
Respect. Ce altceva poti sa zici?
 
Initial cand am vazut inmatricularea care incepe cu ZU- mi-a fugit gandul la Africa de Sud dar "marimea" aeronavei m-au facut sa cred ca nu e posibil sa o aduci in zbor pana aici. Daca a plecat de acolo si a ajuns pana la noi pe calea aerului tind sa cred ca a trecut in Europa prin stramtoarea Gibraltar , nu cred ca cineva s-ar aventura pe mare cu asa ceva. Cat despre pilot ce sa zic ? Il invidiez ca se poate "sustrage" de la munca atata vreme.
 
A, nu nu. Aparatul mi l-am lasat acasa ieri si am facut pozele cu aparatul unui coleg. Deocamdata raman la Rebel XS. Ma bucur ca va plac pozele :D
 
Petru, vanatorul de EXIFuri.
Faine, pozele. Tura de noapte? sau ziua incepe inca pe intuneric.
Ce face BECul la voi?
 
Da, tura de noapte... I-a adus pe stelisti ca sa piarda cu Targu-Muresul :) (1-0) pentru GAZDE
 
Aaa, ok. Got it.

Offtopic:
Bravo FCM! Am vazut ca i-a sarit mustarul ciobanului dupa meci.
 
Prinţul Harry a ajuns în România vineri, el aterizând cu avionul la Târgu Mureş. De acolo, el s-a deplasat la Viscri, sat din judeţul Braşov în care prinţul Charles are o proprietate, anunţă Agenţia de Presă Mondenă. Prinţul Harry îşi petrece astfel Paştele în România, biserica anglicană sărbătorind Învierea Mântuitorului în acelaşi timp cu catolicii.

VicMures, ceva poze?