Targu Mures - TGM/LRTM

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Salutare Ovidiu, si bine ai venit pe thread-ul de Mures. Cand mai ai drum pe aici, lasa un mesaj, poate iesim la o sedinta de spotting.

Pana atunci, spor la treaba !

Mai Victor Victor. Tare poza. Nu ai vazut tu asa ceva la TGM, dar pe net cred ca ai vazut.

Cred ca nemtii au o "simpatie" pentru TGM!
Frumoase fotografiile! Thanks for share!

In data de 3 octombrie am facut o vizita oficiala la Aeroportul Transilvania Targu-Mures. Cu acest prilej vreau sa multumesc conducerii si tuturor persoanelor care s-au implicat exemplar in a-mi asigura conditii excelente de fotografiat in incinta aeroportului. A fost o jumatate de zi impecabila, pana si cei din statia meteo mi-au asigurat conditii prielnice pentru statul in aer liber, temperatura placuta, vant slab. Pentru ca atmosfera a fost atat de placuta, am intitulat vizita Happy Mures planespotting.

Vor urma mai multe fotografii din partea mea cu ocazia vizitei, dar deocamdata, in limita timpului disponibil prezint cateva de incalzire.

• 👍
Reactions: 8 users
Poze faine, text "no comment".

niste poze facute cu mobil in data de 6 iunie Cursele wzz BUD -TGM si DTM - TGM
derc27.jpg

[DOUBLEPOST=1433966206][/DOUBLEPOST]06.06.2015 DTM - TGM
qP1nG3.jpg

• 👍
Reactions: 4 users
14 septembrie 2015

O scurta pauza din activitatea fotografica, dedicata spotting-ului. Plecarea lui HA-LWY de pe rwy07.

• 👍
Reactions: 5 users