• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

KDEN

Active Member
May 13, 2017
258
50
28
Denver, CO, USA
TAROM a anunțat astăzi că ar căuta niște oameni în ceva departamente pe facebook. Nu au spus ce posturi, doar hai și aplică la secțiunea cariere de pe site. Vă provoc să găsiți această secțiune în meniul sau în footerul site-ului TAROM. Exact.
Cum spune si @sun20 mai sus, am gasit linkul in cateva zeci de secunde. Ma gandesc, totusi, sa le trimit un mesaj pe facebook si sa-i cert pentru ca sectiunea cariere nu are link separat in josul paginii. Probabil ca e "test de inteligenta", primul pas din aplicatie: sa vada daca te descurci cu websiteul.:)))
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
2,853
1,288
113
Constanta
În 2019 TAROM va uni toate regiunile din România cu zboruri interne. În Constanţa, am fost prezenţi anul acesta, prin programul întocmit în iarnă, la scurt timp după ce am preluat managementul, cu o cursă de Satu-Mare cu două frecvenţe săptămânale, care are succesul scontat. La Constanţa nu am fost prezenţi de prea mult timp şi sincer, m-am gândit cum ar fi să conectăm şi Bucureşti de Constanţa şi este de luat în calcul şi o astfel de perspectivă. Eu văd un interes crescut pentru Constanţa dar trebui schimbată totuşi imaginea turismului de pe litoral" a declarat Wolff, la reuniunea găzduită de găzduită de Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.
economica
 

etravel

Well-Known Member
Mar 13, 2012
1,737
290
83
LRBS
Ce finut le-a spus-o in fata.... bai bajetzi, daca vreti turisti imbunatatiti radical calitatea produsului oferit, altfel nu vor veni oamenii.
"Este o opinie personală, dar eu sunt dezamăgit de aspectul litoralului, unde am revenit, vara aceasta, după mulţi ani, şi am constatat că avem o problemă în a ne vinde produsul turistic; cu şezlonguri din lemn, cu o faleză aglomerată, în Mamaia. Am rămas cu un gust amar în Mamaia, pe plajă, unde am mers sute de metri, nu doar într-un loc. Ne prezentăm într-un mod neprofesionist, nepotrivit pentru a ne vinde în străinătate. Pot spune că am găsit un singur loc agreabil, undeva la Eforie, între Eforie Nord şi Eforie Sud. Dacă vrem să aducem turişti străini, noi trebuie să le oferim ceva acestora pentru banii plătiţi. Sunt de acord că trebuie să vindem litoralul românesc, aşa cum cer companiile din turism, dar trebuie să ne facem temele mai bine. Nu înseamnă că dacă am creat câteva oaze, la Mamaia, care unele poate că arată chiar mai bine decât în străinătate, oferim atractivitate pe litoral. Suntem o ţară foarte atractivă, avem potenţial de a aduce clientelă multă, dar trebuie să fim mai organizaţi, mai aplicaţi. Asta aştept de la dumneavoastră. TAROM vă dă posibilitatea să vindeţi pe pieţele externe, dar trebuie să faceţi ceva şi dumneavoastră pentru asta", a afirmat directorul TAROM.
 

defence

Well-Known Member
fly-ra 2017
Jun 10, 2014
676
376
63
38
De ce TAROM opereaza catre LHR cu A318? Fiind un aeroport extrem de aglomerat si unde slot-urile valoreaza foarte mult, mi se pare o oportunitate ratata, nu ar putea utiliza noile 738 cu business class?
 

Disconnected

Well-Known Member
May 21, 2017
1,005
430
83
LRCK
nu știu să promoveze un produs cu care sunt net superior aproape oricărui operator din Europa... însă dacă decid să-l promoveze atunci vor fi nevoiți să păstreze aeronavele pe anumite rute, nu unde e nevoie pentru că altfel nimeni nu va cumpăra bilet în business sperând să nimerească avionul magic (bine, nici pe celelalte B737 nu e atât de rău în business, excepție cele două B738NG) :)
 

oldblueeyes

Well-Known Member
Oct 15, 2012
4,025
810
113
cluj napoca
De ce TAROM opereaza catre LHR cu A318? Fiind un aeroport extrem de aglomerat si unde slot-urile valoreaza foarte mult, mi se pare o oportunitate ratata, nu ar putea utiliza noile 738 cu business class?
Daca nu le umpli e mai ieftin sa platesti taxe pentru ceva mai usor.
 

defence

Well-Known Member
fly-ra 2017
Jun 10, 2014
676
376
63
38
Londra e destinatia cu cea mai mare cerere/numar de locuri disponibile din BUH/RO, sunt sigur ca ar putea umple un 738 pe zi, macar pentru ca zboara pe aeroportul principal si nu la LTN.

Din cate stiu, LGW cu Wizz merge excelent si e operat cu A321 de 230 de locuri.
 
May 16, 2018
40
30
18
17
Germany
DCNews.ro

- 5 “new” 737 till the end of the year
- more 737 on national routes (wondering what he wants to do with the ATR...)

Edit:
folosite de operatorul spaniol = Air Europa - there is no other spanish 737 operator
 
Last edited: