• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

sorin

Well-Known Member
Mar 22, 2015
875
386
63
Bucharest
Sa vedem si partea pozitiva a fenomenului: cu cat angajeaza mai multi pilangii si politruci, cu atat mai mult au interesul sa tina compania in viata, pentru ca altfel raman fara veniturile grase :)
 
  • 🤣
Reactions: 1 user

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
4,062
2,490
303
Constanta
Pai primul concediat (fara salarii compensatorii) ar trebui sa fie nou numitul director Mihaita Ursu. Mi se pare nesimtire gretoasa ca, in timp ce faci asa zise disponibilizari ,tu sa-ti aduci tot felul de atarnatori gen (si citez din articolul postat de @ben mai sus) :

Directorul general Mihăiță Ursu a avut nevoie să-și aducă și un consilier pe HR (resurse umane), pe Răzvan Condurățeanu, fost deputat PP-DD și UNPR, fiul omului de televiziune Florin Condurățeanu.
Consilierul pe HR al directorului general primește de la compania națională de stat aproximativ 10.000 de lei pe lună.
Asta ,dupa mizeria cu" consilerele "de imagine.
 
  • 👍
Reactions: 1 users

etravel

Well-Known Member
Mar 13, 2012
2,349
576
113
LRBS
Sa vedem si partea pozitiva a fenomenului
Nu exista nicio parte pozitiva a fenomenului. De banii astia ar trebui adusi specialisti care sa genereze valoare si sa miste mustaria din loc, nu oameni care iau bani pentru simplul act de prezenta.
In acdeasi ordine de idei - am cautat pe internet un cv al acestui domn Condurateanu si nu am gasit. Nici la Parlament, nici la Tarom, nici nicaieri.
 
Last edited:

ben

Active Member
Oct 12, 2014
975
231
43
40
Bucuresti
Daca va gandeati la ce mare companie de aviatie a ajuns unul din marii fosti directori tarom, iata raspunsul:
Nu articolul este relevant, ci paragraful care ne arata ce directori experimentati strict in domeniul aviatiei a avut/are compania.
Multumim ministerului pt numirile exceptionale realizate de-a lungul anilor.
 

Fight for justice

New Member
Sep 9, 2020
1
2
1
35
Bucuresti
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
Acest Razvan Condurateanu este o “solutie “ pentru rezolvarea problemelor din compania Tarom! Are o cariera de “politician “ traseist fara sa aiba o meserie. A fost pus in functie probabil la rugamintile taticutului ce a “periat” cu “va pup pe suflet” ca sa ii gaseasca un loc de munca, motivand ca “este un baiat bun” 😀. Nu inteleg ce cauta astfel de specimene lipsite de esenta. Dar asa se procedeaza in tara asta. Nulitatile cu pile sunt peste tot!
 
  • 👍
Reactions: 1 users