TAROM implineste astazi 64 de ani. La Multi Ani!

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
În urmă cu 64 de ani se semna actul prin care TAROM (pe atunci Transporturile Aeriene Romane) lua nastere. In cei 64 de ani, peste o sută de milioane de pasageri au călătorit cu TAROM.

“TAROM este o parte vie a istoriei aviației civile din România. Este un simbol puternic al inovației și calității în transporturile aeriene. Este o dovadă a excelenței pilotajului românesc. Sunt onorat să fac parte din echipa TAROM și să reprezint astăzi o companie care a făcut și continuă să facă istorie atât în România cât și în lume. Le transmit, și pe această cale, tuturor celor care au construit această companie, un respectuos La mulți Ani!”, a declarat Werner Wilhelm Wolff, Director General TAROM.

Cinci Boeing-uri 737 MAX 8 vor intra in flota TAROM.

“În 64 de ani de existență TAROM a avut onoarea să transporte personalități emblematice ale istoriei contemporane. Un exemplu concludent este Papa Ioan Paul al II-lea, care a vizitat pentru prima oară România în 1999, sosind la București la bordul unei aeronave TAROM. Acestui exemplu i se alătură numeroși șefi de stat și de guverne, artiști de renume mondial, sportivi de performanță. Numele TAROM se identifică cu excelența și performanța românească.”

2018 aduce retehnologizarea companiei

“Anul 2018 este anul schimbării și reinventării TAROM. În 2018 avem perspective pozitive de progres. În 2018 lansăm prima aplicație mobilă din istoria companiei și în același timp implementăm primul Client Relations Manager din TAROM. În mai puțin de o săptămână vom activa un sistem integrat de relații cu clienții, un call center activ și conturi personale pentru toți pasagerii. Promovăm o nouă paradigmă comercială, implementăm unelte noi de vânzări și performanță, totul pentru a redeveni o companie prietenoasă care să străduiește să fie mai bună pentru pasagerii noștri.”

TAROM ar putea inchiria Boeing-uri 717 Volotea pentru zboruri regionale.

Concurs

“Alături de partenerii noștri de la Radio România Actualități și împreună cu toți ascultătorii dorim să marcăm împlinirea vârstei de 64 de ani prin lansarea unui concurs: săptămâna TAROM. Zilnic, ascultătorii RRA pot câștiga un bilet dus-întors, gratuit, pe oricare dintre rutele pe care operează TAROM. Tot ceea ce trebuie să facă este să sune la Radio România Actualități și să răspundă la o întrebare simplă: ’’Ce reprezintă TAROM pentru dumneavoastră?’’ Câștigătorii vor fi contactați de Compania TAROM. Succes! Foto: Rares Mandu.

TAROM vrea reluarea zborurilor spre SUA si China pana in toamana 2019.
HAPPY 64th Anniversary, TAROM! Astazi, TAROM aniverseaza 64 de ani, asa ca ne-am gandit sa va prezentam cum ar arata…

Publicată de Aeronews pe Luni, 17 Septembrie 2018

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png
8.png
9.png
10.png
11.png
12.png


Continue reading...