La preturile de pe OTP-CLJ e destul si atat. In plus, doar nu schimbi aeronavele precum sosetele...Adica LF de 39,16% ?? Pentru 47 de pax trebuia trimis unul din noile ATR 72-600, nu A 318-le. Ciudat...
Numai Yield Managerul ROT ar putea sa ne spuna daca e suficient au ba. My educated guess imi spune ca raspunsul e mai degraba ba.La preturile de pe OTP-CLJ e destul si atat.
Din cate stiu cel putin un AT75 e apt de exploatare comerciala.AT76 era programate in seara asta pentru KIV, IAS, SCV si OMR. De unde altele?
ne dam cu presupusul, Da' daca dimineata pe 650 sunt 100 de pax? La asta ne gandim, sau nu?Din cate stiu cel putin un AT75 e apt de exploatare comerciala.
"Vă comunicăm că TAROM a “destocat” una dintre aeronavele ATR 72-500 în urmă cu câteva săptămâni, ținând cont de cererea crescută a pieței pe cursele operate de acest tip de aeronavă. În măsura în care cererea de pe piață va fi crescută, TAROM ia în considerare și “destocarea” celei de-a doua aeronavă ATR 72-500 și introducerea acesteia în operare."Din cate stiu cel putin un AT75 e apt de exploatare comerciala.
Cand editezi ulterior un mesaj, sa nu ai pretentii... Da?Sa citim tot, zic.