TAROM: precizari legate de intarzierea zborului RO 371 Otopeni-Bruxelles, 15 februarie

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Zborul RO371 din 15 februarie, planificat sa decoleze la ora 08:20 AM, a decolat la ora 08:50 AM. In comunicatul emis astazi, TAROM explica motivul.

Aceasta intarziere de 30 minute s-a datorat restrictiilor de trafic aerian ca urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile la aeroportul de destinatie, ceea ce a impus operarea pe o singura pista de decolare-aterizare. In consecinta, au aparut disfunctionalitati in operarea companiilor aeriene, crescand timpul de asteptare pentru aterizare. Compania TAROM este onorata de faptul ca dl. Prim-Ministru Dacian Ciolos a ales sa zboare cu noi, incercam sa facem totul posibil astfel incat sa fim la inaltimea asteptarilor pasagerilor nostri si sa le oferim calatorii sigure.

Facem mentiunea ca fiind vorba despre un zbor de linie, nu s-a putut obtine un statut special pentru cursa respectiva, desi aveam la bord un pasager foarte important. Acest gen de intarziere datorata conditiilor meteo sau restrictiilor de trafic aerian, desi regretabila, este totusi o situatie care nu tine de modul de operare al unei companii aeriene si este frecvent intalnita cu precadere in aeroporturile cu trafic aerian mare.

Toti pasagerii sunt importanti pentru noi in egala masura si regretam faptul ca am produs neplaceri pasagerilor nostri insa ne dorim, inainte de toate. sa le oferim zboruri sigure, cu respectarea reglementarilor internationale in vigoare si a instructiunilor serviciilor de trafic aerian.

Continue reading...