TAROM vrea un parteneriat cu LOT Polish Airlines, ar putea comanda Boeing 737 MAX

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
CEO-ul TAROM (alianta SkyTeam) a declarat ca este interesat de un parteneriat cu LOT Polish Airlines (membru Star Alliance). De asemenea, TAROM vrea sa reinceapa zborurile spre China si Statele Unite in 2019.

“Ne gandim la ceva mai mult decat un acord codeshare cu LOT Polish Airlines, a declarat Wolff Werner-Wilhelm, CEO-ul TAROM. “Polonezii si romani ar trebui sa colaboreze, fiind cele mai mari tari din regiune. Nu vrem sa deschidem baze in afara Romaniei, asa cum LOT a facut la Budapesta, insa analizam un parteneriat cu ei.”

Werner Wolff a mai adaugat ca TAROM vrea sa reia, in 2019, zborurile lung-curier spre China si SUA. “Contractul pentru achizitionarea de avioane widebody va fi complicat si va necesita participarea mai multor entitati, inclusiv China. Nu ne-am decis inca asupra unui model, a mai precizat CEO-ul TAROM. 2003 a fost anul in care TAROM a sistat zborurile lung-curier, iar cele doua Airbus-uri A310 au fost retrase din serviciul comercial in toamna lui 2016.

Potrivit unor surse apropiate companiei, TAROM se gandeste sa comande Boeing-uri 737 MAX si sa inlocuiasca ATR-urile din flota. Foto: Piotr Bożyk, Pasazer.com

VIDEO / Ultimul zbor comercial operat de TAROM cu Airbus A310.Continue reading...