Ce s-a gandit Alin Burcea (Paralela 45):
Socoteala lui Burcea tu, fraier privat sa dai cate un euro ca turoperatorii,in frunte cu dnul Burcea sa doarma linistiti.
De ce nu pun turoperatoriii cate 10 euro intr-o puscullita si-si fac ei fondul ?
Am impresia ca parca mai venise acum 1-2 ani tot cu o idee asemanatoare domnul Burcea.
Taxă de 1 euro pentru toți cei care aterizează pe aeroporturile din România este propunerea lui Alin Burcea, noul președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT). Banii ar urma să ajungă într-un fond de garantare pentru biletele de avion în cazul în care compania aeriană, care operează în România, dă faliment...
„După falimentul Blue Air, 280.000 de pasageri nu și-au mai luat banii, iar noi, tur-operatorii, dintr-un calcul estimativ, am cheltuit între trei și patru milioane de euro pentru aducerea turiștilor..."
Taxa de 1 euro se aplică pentru toți cei care aterizează pe aeroporturile din România. Ai aterizat de 10 ori, plătești 10 euro.
Socoteala lui Burcea tu, fraier privat sa dai cate un euro ca turoperatorii,in frunte cu dnul Burcea sa doarma linistiti.
De ce nu pun turoperatoriii cate 10 euro intr-o puscullita si-si fac ei fondul ?
Am impresia ca parca mai venise acum 1-2 ani tot cu o idee asemanatoare domnul Burcea.
Evident ca Ciolacu agreeaza orice taxa.Burcea mai spune că Marcel Cioalcu a agreat ideea unui fond de garantare ...