Testarea cunoștințelor pentru viitorul cursant la SSAvC

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

rares2602

New Member
Jan 23, 2020
3
0
1
23
Buzau
Bună seara !
Mă numesc Rareș, am 18 ani, iar anul acesta după examenul de bacalaureat vreau să fac tot ceea ce este posibil pentru a îmbrăca cariera aviației. În ceea ce mă privește, prima opțiune este Academia Fortelor Aeriene “Henri Coanda”, unde de baza stiu ca este engleza si matematica. Cea de a doua variantă pe care o am în vedere, în caz ca la AFA nu voi reuși, este Școala Superioară de Aviație Civilă.
Am însă întrebări referitoare la Școala Superioară de Aviație civilă. Sunt foarte pregatit la matematică, însă am mari lapsusuri la fizică. Am primit un răspuns de la cineva de la SSAvC cum ca acestea au rol doar de verificare a cunostintelor. Întrebarea mea este : testul la fizica are un caracter eliminatoriu sau este pur orientativ pentru conducere ca sa isi dea seama de la ce nivel trebuie luat cursantul ?
Vă mulțumesc anticipat !
 
Daca ai bani pentru SSAvC, treci. Nu cred ca nu poti fi in stare sa intelegi cateva principii de zbor din fizica de liceu, ce ti le repeta si ei.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Tocmai, nu prea stiu concret ce materie ar trebui sa am in vedere sa invat la aceasta materie, pentru ca eu fac pregatire intens la matematica, insa la fizica nu prea am cunostinte pentru ca sunt la liceu pe profil uman... 😬
 
Mecanica din fizica de liceu. Insa repet, tu sa ai bani sa faci cursurile si vei intelege materia de acolo. N-ai admitere din start, ca nu-s locuri bugetate, ei te primesc la cursuri (doar banii tai sunt buni) iar daca tu nu vei face fata, vei pierde banii.