s-au anunțat mai demult
inclusiv faptul ca aceasta cursa va fi operata HER-BCM-TGM-HER de catre Aegean Airlines
inclusiv faptul ca aceasta cursa va fi operata HER-BCM-TGM-HER de catre Aegean Airlines
Last edited:
Intre timp sa modificat orarul de zbor Luton si Dortmund vor fi operatete miercuri in loc de joi.În perioada de vârf a verii (11.06 - 17.09) TGM va avea 19 decolari saptamânale (14 regulate: 7xBUD, 3xLTN, 2xFMM, 2xDTM si 5 chartere 3xAYT, 1xHER, 1xHRG).
Ce este interesant, ca joia în intervalul orar 10:50 - 15:10, deci în 4:20 ore sunt prevazute aproape o treime dintre ele (6 decolari):
10:50 AYT - CAI
11:25 LTN - WZZ
12:15 AYT - AWG
12:50 DTM - WZZ
13:30 FMM - WZZ
15:10 BUD - WZZ
deci personalul de acolo de la aeroport toata saptamâna mai mult sau mai putin freaca menta, dar joia o sa fie nebunie acolo ... daca primele doua curse vor avea ceva întârzieri, nu mari sa zicem de o ora, va fi macel acolo ... am zburat de mai multe ori de pe TGM, nu stiu cum se vor descurca ...
Uauu, nu mai vazusem de mult un post asa de negativ."Vom face ca Târgu Mureșul să fie nu doar un loc bun de trăit" Ce ma amuza asta.
Sa inteleg ca In Targu Mures se traieste bine cand in toata Romania este dezastru peste tot, la orice capitol. Eu as spune ca se traieste prost in Romania, sa nu zici foarte prost, raportat la salarii si preturi, conditii, infrastructura, industrie, educatie, servicii medicale, etc, etc.. Sa nu mai zic ca Azomures, este aproape istorie.. Nu stiu de unde le debiteaza astora in mintile alea idioate ca in unele zone se traieste bine, sau in Romania in general, cand jumatate din populatie este la pragul saraciei, un sfert moare de foame la propriu, traiesc de azi pe maine.
Uauu ,dar ai vazut ca postarea are un an jumate vechime ? Iar utilizatorul @dexter banat de muult?Uauu, nu mai vazusem de mult un post asa de negativ.