• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Timisoara – Eindhoven cu Wizz Air, din 24 martie

newsbot

Member
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a început de ieri operarea noilor curse din Timișoara către Eindhoven.

Aceasta este cea mai nouă rută lansată din unul dintre cele mai mari orașe din Transilvania către Olanda. Zborul către Eindhoven va fi operat de 3 ori/săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă. Eindhoven este prima destinație WIZZ din Olanda și a 15-a în total de la Timișoara. Ruta le deschide călătorilor din România calea către unul dintre cele mai mari orașe din această țară și către o destinație de vacanță interesantă, cu multe atracții, cum ar fi muzeul Philips dar și muzeul echipei locale de fotbal PSV, observatorul și centrul vibrant al orașului. 125 de pasageri de la Timișoara au ales să fie ieri pe primul zbor de la Timișoara către Eindhoven iar 165 de pasageri au călătorit din Olanda către Timișoara. Biletele pentru noua rută WIZZ sunt disponibile pe wizzair.com la tarife pornind de la 39 RON / segment.

Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat: ”Primăvara a început în mod oficial în calendarele noastre și în această săptămână am avut o veste extraordinară pentru clienții noștri din România. Noul serviciu de la Timișoara la Eindhoven oferă o oportunitate ideală de a petrece un weekend într-un scurt city break în care să vă bucurați de peisajele frumoase din Olanda. La numai o oră distanță pe șosea de populara destinație turistică Amsterdam, Eindhoven este un oraș minunat, cu multe atracții de explorat. Sperăm să vedem mai multe zâmbete fericite de primăvară pe zborurile noastre în timp ce noi vom continua să ne extindem rețeaua regională, să susținem sectoarele turismului și hotelier, precum și să creăm locuri de muncă locale și să consolidăm relațiile de afaceri cu Olanda.” Foto: Burrmarad.

Continue reading...
 
Top