TUIfly (TUI/X3)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

witze

Well-Known Member
Happy Birthday!
Feb 13, 2012
2,029
1,248
153
47
Wuppertal
Flugstatistik / Flightmemory
[IMG]
Noul Haribo Tropifrutti livery
10098_1429817287.jpg

http://jetphotos.net/viewphoto.php?id=8012274&nseq=1
 
Last edited by a moderator:
  • 👍
Reactions: 3 users
Si la altii se poarta:
TUIfly, companie aeriană a uriașului grup german din domeniul turismului TUI, a anulat 47 de zboruri joi și 108 zboruri vineri din cauza unei avalanșe de certificate medicale depuse de salariați, îngrijorați de perspectivele unui proiect de restructurare, relatează France Presse.
Compania prevedea pentru vineri anularea a 108 de zboruri (54 plecări din Germania și 54 de zboruri de revenire din destinații turistice), a anunțat biroul său de presă joi seara într-un comunicat.
Depunerea masivă a acestor certificate medicale, într-un moment în care nicio mișcare grevistă nu a fost anunțată, a început duminica trecută și a continuat până joi, a indicat TUIfly. Joi, fuseseră anulate 47 de zboruri din cele 110 prevăzute.

Presa germană speculează asupra cauzelor acestui val de concedii medicale, sugerând — precum săptămânalul Der Spiegel — că ar fi vorba de o "grevă sălbatică" și se întreabă asupra legalității unei astfel de acțiuni.
"Certificatele de concedii medicale de ultim minut prezentate de piloți și de însoțitorii de bord nu permit companiei TUIfly să-și informeze din timp clienții și să le propună alternative", și-a exprimat aceasta regretul.
Miercuri, compania aeriană germană Air Berlin, aflată în plină restructurare, a anunțat discuții cu TUIfly despre o eventuală regrupare în aceeași structură a zborurilor lor spre destinații turistice.
În ultimele zile, numeroase zboruri TUIfly cunoscuseră deja întârzieri din cauza unui număr mare de îmbolnăviri subite ale personalului său. Astfel, TUIfly și-a anulat miercuri 24 de zboruri din cele 99 prevăzute.
Dezertarea personalului însoțitor de bord, îngrijorat pentru viitorul său, pune în dificultate această companie specializată în zboruri charter, în timp ce vacanțele școlare de toamnă tocmai au început în unele regiuni din Germania.
telegraf
 
Stres mare in Germania. Cei de la TUI spun ca NU se vor se da banii inapoi pasagerilor care au ramas in "aer". Chiar acum, cand incepe concediul de toamna, incepe si haosul ;).
 
Ce tare... Când ai chef de economii pui de-o grevă. Ce convenabil.
 
108 curse anulate azi, peste 8000 de paxi afectati.
 
TUI a declarat azi in mass media ca nu vor plati nicio despagubire paxilor ramasi la sol, ca ar fi vorba de forte majore, ca majoritatea personalului de zbor a declarat ca nu ar fi apt de zbor... juristii insa au concretizat ca paxii vor da in judecata compania si ar avea sanse mari sa castige...
 
Păi normal că au șanse. Asta e culmea nesimțirii. Practic orice grevă ar fi în avantajul companiilor. E stupid și miroase a românisme.