Turul Scotiei cu doua Pipere

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Pacat ca nemtii au banat videoul, posibil din motive de copyright cu coloana sonora...

Donaleas celor de la GEMA niste sarma in nas.

Am reusit sa vad filmul. Superbe peisaje, si eu vreau ;)
Intrebari:
1 imaginea se agata de cateva ori, e de la mine sau asa este encodat?
2 life vest a fost obligatoriu sau alegera voastra?

Sa le dea ala de sus sanatate celor de la RDS, pentru conexiunea de 1gbps, si celor de la openvpn. Fara ei as fi putut sa vizionez filmuletul.

Ma bucur, stiam eu ca se poate pacali cumva geoblocker-ul, VPN, proxy, etc. dar nu sunt expert. Nu stiu la ce te referi cu imaginea se agata. Cateva poze le-am lasat cu cateva secunde mai mult decat restul. Asta sa fie?

Vestele de salvare. Din cate stiu e obligatoriu sa fie in avion la traversari de apa de peste X mile (20nm??). Poate stie cineva de pe aici mai bine. Trebuie sa scot manualul de air law de la racoare. Pe tine nu trebuie sa le pui, dar degeaba le ai in avion daca incepi sa le cauti pe sub bagaje cand ti se opreste motorul deasupra marii si ai 2 minute la dispozitie...

Imi agata de cateva ori la partea video, nu la poze. Voi verifica maine din nou, acum sunt la meci.
Intrebam de veste, pentru ca la una din aterizari mi se parea ca pilotul are vesta pusa.