Ukraine International Airlines (PS/AUI)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Klausenburg

Well-Known Member
Nov 30, 2015
1,142
431
83
38
Cluj-Napoca
S9hkoJ4.png


Ukraine International Airlines looks at large fleet expansion

UIA, Ukraine's flagship air carrier, which now has 39 planes in its fleet, will increase the number of aircraft to 91 by 2021, said a statement on the company's website.

The air carrier aims to expand its route network as a result of new ticketing platforms and the implementation of a new revenue management system, the statement said.

The company estimates that the expansion of the fleet would allow passenger traffic to increase by more than four-fold to about 20 million passengers per year by 2021.

Last year, UIA, which flies from its hub Boryspil International Airport in Kiev, carried 4.8 million passengers.

The airline currently operates over 700 domestic and international flights per week, with non-stop services from Ukraine to 40 countries in Europe, Asia, Africa, and the Americas.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Dupa ce, anul trecut, s-au reluat zborurile dintre Kiev (KBP) si Cernauti (CWC), anul asta apar si primele zboruri sezoniere din Cernauti: BGY (aprilie-septembrie, 2/7)

Chernivtsi - Bergamo - Chernivtsi (twice a week: from Chernivtsi on Fridays and Sundays, from Bergamo on Mondays and Saturdays)

In plus, si de pe alte aeroporturi:
Lviv - Bologna - Lviv (twice a week: from Lviv on Mondays and Thursdays, from Bologna on Tuesdays and Fridays);
Lviv - Rome - Lviv (weekly, from the city on Saturdays, on Sundays from Rome);
Ivano-Frankivsk - Venice - Ivano-Frankivsk (weekly on Thursdays);

In summer 2017 the frequency of regular flights Kyiv to Rome and Milan will increase to 11 and 10 weekly flights respectively.

Also in the summer season UIA will operate three weekly flights between Kyiv and Venice - on Mondays, Thursdays and Saturdays.
МАУ презентує програму рейсів до Італії на літо 2017 - Ukraine International Airlines (UIA)
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Știe cineva de când au încetat UIA zborurile spre București? Vad ca au fost înlocuiți de Windrose însă ăștia din urma nu oferă conexiuni.
 
UIA nu a zburat la OTP, a avut doar codeshare pe ruta cu Dniproavia, iar Dniproavia a fost incorporata in Windrose
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Windrose out, UIA in.

Din 31 martie zilnic cu E145.
PS859: Kiev (KBP) 20:10 – 21:50 București (OTP);
PS860: București (OTP) 06:00 – 07:40 Kiev (KBP).
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Astia tocmai mi-au anulat un bilet pe care-l luasem pentru iunie 2019. Banuiesc ca s-au razgandit si ca vor renunta la OTP-KBP. Buba e ca aveam si conexiune mai departe si mai luasem si un KBP-KIV, parte din acelasi trip, dar pe rezervari diferite.
 
Ok, dupa niste schimburi de mailuri cu reprezentantii lor, inclusiv cu un supervisor, au acceptat sa-mi returneze toti banii cheltuiti pe bilete si pe extra servicii, cu toate ca biletul anulat + leg2 au fost luate prin kiwi.com (n-am idee daca-mi vor da banii direct, fara a implica intermediarul), iar biletul KBP-KIV figura pe o rezervare diferita. Acum sa vad si banii inapoi in cont si pot uita de aceasta experienta mizerabila.
 
Nu știu ce a fost mizerabil aici... eu zic că ar trebui să apreciezi faptul că au fost drăguți și au acceptat să-ți returneze banii și pentru un alt bilet (alt contract între tine și ei) care nu era afectat și nu aveau nicio obligație să îți dea refund fără penalizare. nu știu vreun alt operator care ar fi fost atât de drăguț ;)
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Inteleg prea bine ce au facut pentru mine si apreciez asta. Mizerabila este experienta in sine: o gramada de timp irosit cu planificarea acestei ture si faptul ca au anulat unilateral un contract pentru care am platit in avans. Inteleg ca si tu te afli oarecum in aceeasi situatie, avand niste bilete anulate, asa ca ma gandesc ca ar trebui sa intelegi, cel putin din perspectiva asta. ;)
 
Usor off-topic, am avut aceasi experienta in doua ocazii diferite cu American si Eurowings doar in acest an. In cazul American, Expedia m-a rebookuit pe conexiune mai buna pe banii lor, in cazul Eurowings am primit banii inapoi in 2 zile. Enervant? Fara discutie. Mizerabil este insa cam mult spus, cred. Eu le bag la categoria "csf ?"
 
Bine, fac downgrade de la “mizerabil” la “neplacut” 😆, sa incheiem judecata asta. Am patit-o si cu alte ocazii, chiar recent, doar ca acum planificasem ceva prin Lituania, Belarus, Ucraina si Moldova, tari prin care n-am mai fost, iar dezamagirea e mai mare.
 
ajungi ușor la KBP via KIV, poți să-ți continui tripul. Dacă zborul era anulat în mai puțin de 14 zile de la decolare îți făceau rebooking, așa cum menționează și în CoC-ul de pe siteul lor. și eu am conexiune pe PNR separat mai departe din KBP, tot cu ei, însă o să ajung la KBP cu LH/OS/TK sau 9U, sunt o grămadă de opțiuni.
 
Vreau sa ajung la VNO in prima instanta, deci ori refac toata schema si platesc mai mult, ori renunt si caut altceva. Aia e.