Accident ULM prabusit in Maramures

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Feb 12, 2012
7,310
2,895
903
Aotearoa
flightradar24 feed id
My fr24 statistics
flightaware feed
My flightaware feed
Flightdiary
My fr24 profile
Se aflau doua persoane in aeronava. O persoana este in stop cardiorespirator, iar cealalta este in stare destul de grava.
 
http://www.antena3.ro/romania/updat...detul-maramures-un-barbat-a-murit-264466.html
UPDATE - Pilotul avionului, care a intrat în stop cardio-respirator, a fost declarat mort.

---

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în judeţul Maramureş. Două persoane au fost rănite.

Jurnalistul Vasile Dale a relatat, pentru Antena 3, că este vorba de un avion care a căzut la marginea localităţii Copalnic - Mănăştur.

"Văd chiar acum echipa SMURD care resuscitează o persoană. Sunt două persoane rănite, din câte ştim. Avionul s-a prăbuşit pe aerodromul privat al unei persoane de aici din Mănăştur, care are şi un avion de mici dimensiuni. Din păcate, semnele vitale ale bărbatului sunt slabe. Am vorbit cu mai mulţi martori ai incidentului. Se pare că avionul se pregătea de aterizare şi la un moment dat s-a oprit motorul. Avionul s-ar fi prăbuşit în bot. Din ce am înţeles, unul dintre pacienţi va fi transportat la spitalul din Baia Mare".

Cornel Băbuţ, purtător de cuvânt al ISU Maramureş, a confirmat că este vorba despre două victime.

"Un avion de mici dimensiuni, au fost două victime. Una este în stop cardio-respirator şi este resuscitat acum. A doua persoană are politraumatism. Asta este tot ce ştim în acest moment. Dacă va fi cazul, vom lua în considerare şi transportarea victimelor cu elicopterul la un spital".

Ştire în curs de actualizare.

Este vorba de un Ikarus C22. La momentul postarii mele unul din ocupanti este declarat decedat iar celalalt in drum spre Spitalul Judetean Baia-Mare.