• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Valahia Air (--/VLH)

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Pe siteul aeroportului din Skopje cursa Valahia apare aterizata : VLH 304 DUSSELDORF VALAHIA AIR 11:45 LANDED 12:47,
fapt remarcabil ,tinand cont ca majoritatea curselor sunt anulate din cauza smogului.

Este ciudat cum a optat VLH sa opereze ,cu siteul propriu inca "in constructie" insa sub umbrela flywings .
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Vesti proaste :
YR-FLW Valahia Air, S.r.l. (operating as Flywings Airlines), started first day of service from D�sseldorf 181213 to Pristina (Albania) and EuroAirport Basel. Seen at D�sseldorf 050114 in Flywings Airlines c/s, named "Laurent" and large "Star Alliance" titles on fuselage still partly visible. Ferried D�sseldorf-Maastricht/Aachen 180114 (as VLH100P) and parked. German tour operator Flywings has reportedly not sold sufficient seats to continue with the scheduled flights. All flights had been cancelled the past days and was parked at D�sseldorf for several days
. airnieuws.nl
 

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
"Valahia Air" a intrat în faliment pentru 8 zile

Data a fost 26 noiembrie 2013, atunci când compania aeriană "Belle Air", a oficializat falimentul acesteia.

Dar încă nu a trecut o lună întreagă, la 24 decembrie același an, Ministerul Infrastructurii a fost echipat cu o altă companie aeriană licență frauduloase "Valahia Air".
Aceasta companie romaneasca, care nu funcționează chiar și o lună întreagă, luni seara, a plecat de la Aeroportul Düsseldorf cu biletele în mână sute de pasageri.Printre ei au fost, de asemenea, mii de compatrioții noștri care au cumpărat bilete de la compania aeriană.
În aceste fraude, contribuția lor oferi, de asemenea, Kosovo instituții.Acest lucru se datorează faptului că acestea nu sunt controlate de licență al companiei aeriene, după care locuiesc proprietar rogue.
Surse de voce sugerează că Fahri Zeneli, memorie și ajana Xhaferovski Beqiri, sunt oameni care stau în spatele acestei companii în caz contrar nu la opt zile după ce a fost autorizat.
prizrenpress.com Deja au aparut ecouri dupa esecul Air Valahia . Mai sus aveti traducerea google (scuze!) din albaneza a unui articol care oricum nu straluceste de profesionim (a se vedea poza )
 

Thomas

Well-Known Member
Premium Member
fly-ra 2017
Diverse chestii ce se puteau învârti înainte în aviatia din România de persoanele implicate, probabil ca în ziua de azi cu România membra a UE nu mai merg chiar asa.

Precizez ca nu am nici un fel de informatii în acest sens ... este doar asa un gând de-al meu ... :rolleyes:
 

witze

Well-Known Member
Premium Member
Pe dus-spotters.de se discuta deja despre falimentul companiei si faptul ca s-au bagat aiurea sa opereze de la DUS la PRN, unde au in GWI un concurent f mare. Nu puteau sa aleaga o destinatie fara concurenta atat de mare? Ca se pun totusi cu un LCC redutabil...
 

maximus decimus

Active Member
buna dimineata
un operator tepar ''creat'' de 'mult stimabilului facator' de AOC-uri din RO d-nul Gigi Valceanu (ex, Jetran, VEG-Air, Ten-Airways , Medalion, etc)!
 

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Il am la alerte, pe FR24. Cum dau drumul la transponder, pe YR-FLW, primesc mail.
 
  • 👍
Reactions: 2 users

Zsolt

King Nothing
Staff member
fly-ra 2017
Am primit o alerta:
Your alert 'Aircraft registration is YR-FLW' was just triggered by YR-FLW/F100
Aeronava nu apare pe radar, posibil sa fi fost doar un transponder test, si se pregateste un zbor/mutare.[DOUBLEPOST=1396948642][/DOUBLEPOST]A aparut iar -> http://www.flightradar24.com/310fafa
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Top