Varna, a 27-a baza Wizz Air

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air a anunţat astăzi deschiderea celei de-a 27 baze a companiei, la Varna (Bulgaria), de unde va efectua zboruri cu o aeronavă nouă Airbus A320 începând cu 21 iulie 2017.

Deja deservită de zborurile companiei, Varna va reprezenta cel de-al doilea aeroport din Bulgaria unde compania Wizz Air va avea bază operațională. Înfiinţarea bazei din Varna atrage o investiţie de 98 de milioane de dolari din partea WIZZ, care va crea 36 de locuri de muncă directe în cadrul companiei. De asemenea, operaţiunile desfăşurate la bază vor contribui la economia locală şi vor sprijini în acelaşi timp locuri de muncă în aviaţie, transporturi şi turism. Noua aeronavă va creşte la şapte numărul de rute de la Varna. Zborurile noi WIZZ vor lega Varna de Dortmund şi Munchen Memmingen în Germania, Eindhoven în Olanda, Larnaca în Cipru şi Milano Bergamo în Italia. Frecvenţa popularei rute Londra Luton se va mări la 10 zboruri săptămânale. În 2017, Wizz Air va avea peste 380.000 de locuri scoase la vânzare pe rutele sale din Varna, reprezentând o creştere de 260% de la an la an.

Primul zbor Wizz Air de pe aeroportul din Sofia a avut loc în 2005 şi, de atunci, compania a devenit lider pe piaţa de transporturi aeriene din Bulgaria. În ultimele 12 luni, încheiate la 30 noiembrie 2016, WIZZ a transportat peste 1,7 milioane de pasageri pe rutele sale cu preţ redus către şi de la cele trei aeroporturi unde operează în Bulgaria: Sofia, Varna şi Bourgas. În Bulgaria, operaţiunile Wizz Air din acest an vor sprijini peste 1.200 de locuri de muncă în industrii conexe. Ca semn al recunoaşterii dezvoltării companiei şi al serviciilor excelente de la bord, WIZZ a fost recent distinsă cu premiul „Sky Award” fiind compania aeriană low-cost numărul unu la nivel de preferinţe în Bulgaria.

În 2017, cu această nouă aeronavă, Wizz Air va avea opt aeronave alocate în Bulgaria – 7 la Sofia şi 1 la Varna – şi un echipaj de peste 300 de angajaţi aflat în permanenţă în serviciul clienţilor săi. Reţeaua WIZZ din Bulgaria constă acum în 43 de rute, incluzând şi o rută internă între Sofia şi Varna. Wizz Air sărbătoreşte anunţul lansării bazei sale din Varna cu o reducere de 20% pentru toate zborurilor către şi dinspre Bulgaria. Această ofertă este valabilă doar pe parcursul unei zile şi înseamnă economii şi mai mari atât pentru clienţii din Bulgaria cât şi pentru vizitatorii ţării. Locurile pot fi rezervate începând de la doar 19,99 euro/39,99 leva până la miezul nopţii, pe site-ul wizzair.com. Foto.

Continue reading...