Vedere Muntii Parang din Craiova

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

Catalin81

Banned
Jun 29, 2013
860
130
63
43
Craiova
Cam asa arata muntii Parang vazuti din Craiova.Multi fac pariu ca nu stiu acest lucru,dar uneori se pot vedea muntii si de la peste 100 km cand atmosfera este curata in special,toamna,iarna si primavara cand atmosfera nu este poluata cu praf..De mult ma tineam sa incerc sa-i pozez,si azi a venit vreamea buna.O sa mai incerc si maine din zona aeroportului ca si din acea zona se zaresc si parca ceva mai bine.Iata capturile de azi din zona centurii de nord a Craiovei.

• 👍
Reactions: 1 users
Unele noi in plina iarna :)

Doua cadre sterse la cerere. (editat Ovidiu V.)

Last edited by a moderator:
  • 👍
Reactions: 2 users
Faine pozele, dar totusi, acum ca stii sa prelucrezi pozele, de ce nu le dai un level si alegi din ele doua dintre cele mai bune. Alea cu tirurile, chiar nu isi au rostul.

stiu coane. Dar totusi, ar fi bine sa fie orizontul drept si sa nu se repete prea mult imaginile. Mai selecteaza si tu din ele. Daca unele se aseamana prea mult, pune numai una.

• 👍
Reactions: 1 users
Da, sunt ok, daca tirul era la statica, atunci inteleg, daca nu, se chinuia el sa iasa din balarii si trageai un cadru mai curat.
In cazul tau as fi procedat altfel: trase aproximativ 5-6 cadre de la stanga la dreapta, pastrand aceeasi linie centrala in vederea unei panoramari ulterioare la postprocesare. Cadrele pot fi procesate inainte de panoramare (legare) - preferabil - sau panorama finala poate fi imbunatatita la nivel de contrast, lumina, culori, white balance, etc.

Problema cea mai mare e monotonia. Decat un sir de cadre foarte asemanatoare, mai bine unul, dar bun! Nu trebuie cantitate, trebuie exemplu clar! E problema grea de rezolvat intre cei mai multi dintre noi, cei care fotografiem, dar e unul din secretele succesului.

Ovidiu tirul nu este pe un camp asa cum pare :) acolo este soseaua de centura si din cauza distantei ai impresia ca el ar fi undeva in camp.Boschetii sunt de o parte si de alta a drumului.Rog pe aceasta cale ca ultimile 2 poze sa fie sterse,cat despre calitate nu cred ca se pune problema de mai bine cu aparatul meu cat si a distantei de peste 100km aerieni.