VIDEO / A321 Wizz Air (HA-LXD), rejected take-off la OTP. Ce spune operatorul low-cost

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Aseara, Airbus-ul A321 Wizz Air livrat in martie 2016 a virat brusc la stanga in timpul accelerarii pentru decolare spre Billund, zborul W6 3211. Pilotii au anulat decolarea si au readus aeronava pe platforma.

Iata ce ne-a spus Robert Adrian, unul dintre pasagerii zborului W6 3211, care ne-a trimis si clipurile de mai jos: “Airbus-ul A321 incepuse sa accelereze pentru a decola spre Billund cand deodata a virat brusc la stanga. Pilotii au facut un rejected take-off si aeronava a revenit pe platforma, unde pasagerii au fost debarcati. Dupa ce am ajuns in aeroport, Wizz Air ne-a oferit un zbor spre Billund joi, 21 septembrie.”

Iata si declaratia Wizz Air, primita de Aeronews.ro dupa incident:

“Echipajul zborului Wizz Air 3211 de la Otopeni la Billund din data de 17 septembrie a anulat procedura de decolare, la viteză redusă, și s-a întors la rampă după ce a apărut o eroare tehnică. Având în vedere durata preconizată a inspecției necesare și limitările timpului de serviciu al echipajului, Wizz Air a decis să anuleze zborurile W6 3211 și W6 3212 Bucuresti – Billund si retur. Pasagerilor afectați de această situație li se oferă gratuit o nouă rezervare pe zboruri alternative WIZZ sau rambursare completă. Wizz Air își cere sincer scuze tuturor călătorilor afectați pentru orice inconvenient cauzat, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea numărul unu a companiei.”
REJECTED TAKE-OFF / Incident wizzair.com la OTP in aceasta seara. Robert Adrian: "Airbus-ul A321 (HA-LXD), livrat in…

Posted by Aeronews on 17 Septembrie 2017Continue reading...