VIDEO / Air France: Cinema to Go, Night Service pe aeroportul JFK

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Intre 7-21 mai, Air France ofera pasagerilor optiunea Cinema to Go. Totodata, cei care aleg un zbor de seara AF cu plecare din New York JFK pot opta pentru Night Service.

“Cinema to Go” le permite pasagerilor care zboara intre Los Angeles si Paris cu A380 Air France pe 7, 11, 12, 13, 14, 18, 19, 20 si 21 mai sa termine filmul pe care l-au inceput la bord dupa aterizare, urmarind-ul – cu ajutorul unui cod – pe smartphone, tableta sau PC-ul personal. Oferta Air France include pelicule care au castigat Cannes Film Festival si marcheaza a 36-a aniversare a parteneriatului dintre AF si Festivalul de Film de la Cannes. Dintre filmele disponibile prin “Cinema to Go” amintim: Pianistul, Persepolis, The Artist, The Angels’ Share. Totodata, Air France ofera aceasta selectie de filme premiate la Cannes pe toate zborurile lung-curier in luna mai.


Pasagerii Business Class care calatoresc cu Air France din New York cu un zbor de noapte spre Paris CDG pot opta, incepand din 11 aprilie 2016, pentru Night Service. Acest serviciu le permite sa ia cina in lounge (aceleasi delicatese servite la bord) intr-o zona privata, avand astfel mai mult timp la dispozitie pentru a dormi dupa imbarcarea in avion. Night Service este disponibil pe zborurile AF011 (decolare la 21:45) si AF009 (decolare la 23:25) si nu necesita rezervare prealabila, pasagerii putand opta pentru el de indata ce ajung in lounge-ul Air France din aeroportul New York JFK.

Continue reading...