VIDEO / Air France-KLM anunta noul Flying Blue, valabil din 1 aprilie 2018

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Mai simplu, mai multa flexibilitate si mai multe posibilitati de a cheltui milele acumulate. Pe scurt, noul program frequent flyer Flying Blue, valabil din 1 aprilie 2018. Acum, Flying Blue numara 15 milioane de membri, 39 de companii aeriene partenere si peste 100 de operatori non-parteneri.

Pentru fiecare Euro cheltuit, membrii Ivory, Silver, Gold si Platinum vor primi 4, 6, 7 si 8 mile. Numarul de mile acumulate nu va mai depinde de distanta dintre aeroportul de origine si destinatie pe zborurile Air France, KLM, HOP! sau Joon. Acest lucru, spune Air France-KLM, “va face mai clara si mai usoara acumularea de mile”. In plus, pasagerii for primi mile si cand opteaza pentru servicii aditionale precum meniu “a la carte” pe un zbor Air France, bagaj suplimentar sau atunci cand rezerva un loc in Economy Comfort pe un zbor KLM. Numarul de Award Miles la 31 martie 2018 va ramane neschimbat pe 1 aprilie 2018.

Posibilitatea de a rezerva bilete Award nu va mai fi limitata / zbor, ci oferita pana la ultimul loc liber scos la vanzare. Toate locurile pe zborurile Air France, KLM, HOP! si Joon vor putea fi rezervate cu mile. Numarul necesar de mile pentru un bilet va fi calculat in functie de aeroportul de plecare, destinatie si data calatoriei. In plus, optiunea Miles & Cash va permite membrilor Flying Blue sa plateasca cu bani pana la 25% din biletele Award. Aceste schimbari intra in vigoare in iunie 2018.


Trecerea de la un nivel la altul

Pentru acest lucru, Flying Blue introduce Experience Points. Denumite XP, acestea determina nivelul membership-ului. Statutul nu va mai depinde de nivelul de mile sau de zborurile de calificare, XP oferindu-le ocazia membrilor de a urca in cadrul programului si de a se bucura de mai multe beneficii:

Silver = 100 XP- Gold = 180 XP- Platinum = 300 XP

XP se vor calcula in functie de tipul zborului (intern, mediu-curier sau lung-curier) si clasa de calatorie aleasa de pasager. Prina acest update, pasagerii vor putea afla usor cate puncte XP vor primi pentru fiecare zbor, Flying Blue fiind astfel primul program frequent flyer care ofera acesta schema. Level Miles si/sau zborurile de calificare aflate in cont la 31 martie 2018 vor fi transformate in puncte XP.

Screen-Shot-2017-11-06-at-13.14.49.png


Tranzitie lina catre noul program Flying Blue

La 1 aprilie 2018, conturile Flying Blue vor fi actualizate automat, iar membrii isi vor mentine toate setarile si functionalitatea contului asemeni celui de astazi. Pe langa aceste schimbari, membrii se vor bucura de tot ce ofera mai bun actualul Flying Blue:

– aceleasi privilegii pentru membrii Ivory, Silver, Gold si Platinum
– diferite optiuni de a arde milele pe Promo Awards, upgrade-uri, bagaj suplimentar sau meniuri “a la carte”
– milele pot fi acumulate si cheltuite cu numerosi parteneri Flying Blue

Mai multe detalii despre noul program AF-KLM: explorefurther.flyingblue.comContinue reading...