VIDEO + AUDIO / Runway incursion la OTP, pista 08 dreapta, A320 Aegean Airlines

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Harry Szekely, cititor Aeronews.ro, ne-a trimis astazi un mesaj prin care ne readuce in atentie un incident intamplat pe aeroportul OTP pe 11 iulie 2011. Discutia a plecat de la incidentul Air Canada la San Francisco de pe 7 iulie, zborul 759, si cat de important este sa nu te pierzi cu firea in situatii-limita.

Pe scurt: un A320 Aegean Airlines a intrat pe pista 08R a aeroportului Henri Coanda pentru a se pregati de decolare (zborul 4553) dupa aterizarea unui avion Lufthansa fara aprobarea turnului de control. Tot atunci pe finala scurta venea un 737-700 TAROM, zborul RO382 de la Paris, moment in care controlorul de trafic, realizand ceea ce se putea intampla (“Aoleu, I’m so sorry!”), le-a cerut pilotilor Aegean sa intrerupa rularea (avionul se afla deja pe pista), dupa care le-a spus pilotilor romani sa initieze go-around. Din fericire, totul s-a terminat cu bine!
Continue reading...
 
Excuse me man, I have a question to ask about audio parameter setting. Recently I got a batch of DSS files and wanted to convert them to MP3. As this tutorial mentioned, Convert DSS to MP3 , as you can see, it asked me to preset the parameters of bit rate and sample rate. What is the best value for them?