Asa este si pe langa pista de aterizare/decolare,cred ca ai vazut si tu cand ai fost pe aici ce pretentii sa ai pe calea de rulare spre fabrica de avioane care acum este ca si un drum public odata cu,construirea de case in zona. Nu,nu ma lovit aripa ca nu am eu 2m sau chiar peste
Pentru aceasta bestie necunoscuta a facut wzz de BGY 10 min. de holding.Asteptam wzz-ul pe geam sa incerc o poza pe seara si cand colo apare asta crezand ca e wzz dar pe o alta traiectorie.Ciudat faptul ca de la sec. 17 se aude cum tureaza motoarele si vireaza dreapta si pare a se duce pe 27.Ciudat este ca vantul batea cu 10 kt din E ce impunea o aterizare pe 09.Initial am crezut ca wzz sa dus pe 27 sa vina pe ILS dar era ciudat sa vina cu atata vint din spate.Oare ce s-o fi intamplat cu asta micu? Il recunoaste careva dintre voi dupa umbra sau sunetul motoarelor? este ceva cu 2 propulsoare.
Un clip de vineri seara de pe apron.Cam bezna dar sunetul e bun.Au stins repede luminile cand au vazut ca aeronava e gata de plecare.
Alex raspunsu este simplu se grabeau oamenii sa o sterpeleasca acasa au ramas decat cele de veghe,si eu am plecat cu baietii imediat de la aeroport
Pe mine ma deranjat ca au stins-o prea devreme si mi-au stricat filmarea
Blue Bird B734 SX-TZE engine test.Scuzati conversatia purtata in timpul filmarii dar discutam cu agentul de paza din zona.Uneori limbajul este mai obscen Imi cer scuze pentru el
Se aude ceva zgomot in unele momente.Nici nu au fortat asa tare baietii.
Mai am unul in care se aude ceva dar nu am focalizat bine si se vede putin cam neclar.O sa-l incarc si pe acela.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.