VIDEO / KLM: Layover with a Local

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
KLM Royal Dutch Airlines le ofera pasagerilor ce au escala in Amsterdam posibilitatea de a descoperi orasul alaturi de un localnic.

Gratie acestui serviciu, pasagerii cu escala la Amsterdam (70% din totalul pasagerilor KLM) ce dureaza 6 ore sau mai mult se pot intalni cu localnici pentru a explora impreuna orasul. Plecand de la informatiile legate de zbor, pasagerii se pot inscrie sa descarce app-ul “Layover with a Local” care va transforma escala la Amsterdam Schiphol intr-un tur al orasului. Potrivirea pasagerului cu localnicul se face pe baza limbii vorbite si a intereselor comune.

Dupa aterizarea la AMS, aplicatia le ofera pasagerilor instructiuni clare, dar si un bilet gratuit de tren catre centrul Amsterdam-ului, unde se vor intalni cu localnicul. Dupa terminarea turului, app-ul ii ajuta pe pasageri sa revina la timp la aeroport pentru a prinde zborul spre destinatia finala. Aplicatia “Layover with a Local” va fi disponibila de la mijlocul lunii martie pentru pasagerii KLM care pleaca din Statele Unite, Canada si Italia. Inscrierile se fac pe klm.com/layover.

Continue reading...