• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

VIDEO / Logo-uri electroluminescente pe avioanele Airbus. Yes, please!

newsbot

Member
Darkside Scientific, creatorii materialului LumiLor Light, lucreza cu Airbus pentru iluminarea logo-urilor exterioare, regasite pe fuzelajul aeronavelor.

LumiLor este prima si singura vopsea electroluminescenta brevetata din lume. Produsul permite companiilor sa se joace cu lumina in moduri cu totul si cu totul noi, care pana acum pareau imposibile. LumiLor produce o lumina de o singura culoare ce este vizibila de la distante lungi chiar si in conditii meteo proaste precum ceata, fum, zapada sau ploaie torentiala. Cercetatorii de la Darkside Scientific au pus la punct o formula care rezista elementelor dure pe care un zbor le implica la exterior. Liderii Airbus Innovation sustin ca sunt impresionati de tehnologia din spatele LumiLor si vad “posibilitati promitatoare” de colaborare in viitor.


Spre deosebire de numeroase surse de lumina precum LED-uri, intensitatea LumiLor este distribuita uniform pe toata suprafata materialului si se vede la fel, indiferent din ce unghi privesti. Orice este vopsit cu LumiLor poate fi “pornit” sau “oprit” la fel de usor ca un bec. Pe langa industria aerospatiala, LumiLor este folosit cu succes in numeroase aplicatii din lumea auto, arhitectura, transporturi si marcaje pentru vehiculele de interventie.

A350-1000_MSN065_sticker_electro_luminescent-008.jpg
Share

Continue reading...
 
Top