VIDEO / Noul Business Class Emirates va fi prezentat saptamana viitoare

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Prezentarea va avea loc in cadrul targului de turism ITB Berlin (9-13 martie). In alta ordine de idei, Emirates amana deschiderea rutei Dubai-Panama City pana la sfarsitul anului / inceputul lui 2017.

Noile scaune vor debuta pe al 170-lea 777, avion pe care Emirates il va primi in noiembrie. Ulterior, toate Boeing-urile 777 Emirates livrate vor oferi noul produs. Tim Clark, presedintele EK, despre noile scaune: “Evolutie, dar si revolutie. Sunt inspirate de interiorul unui automobil sport modern si vor oferi, pe langa confort sporit, mai multe optiuni de iluminat, o masuta mai mare si panouri despartitoare redesenate, menite a asigura intimitatea pasagerilor. Nu vor lipsi buzunarele pentru carti si reviste, suportul pentru picioare si alte spatii de depozitare.”

Noile scaune ce devin paturi complet plate vor avea integrate monitoare cu diagonala 58 cm (23 inci), telecomanda cu touchscreen pentru sistemul IFE, mini-bar “ideal pozitionat” si porturi USB/HDMI. Culorile regasite la actualele scaune vor fi pastrate, la fel ca si layout-ul cabinei (2-3-2) si numarul total de locuri la Business: 42. Acum, Emirates are 155 de Boeing-uri 777 in flota si trebuie sa primeasca inca 188. EK se numara si printre clientii de lansare 777X. In aprilie 2009 am zburat cu un 777-300ER Emirates la Business Class pe ruta Viena-Dubai si retur.

Totodata, Emirates a scos din sistem ruta Dubai – Panama City ce urma sa fie deschisa pe 31 martie, zboruri operate zilnic cu 777-200LR (Longer Range). Inceperea zborurilor a fost amanata pana la sfarsitul anului / inceputul lui 2017. Initial, cel mai lung zbor non-stop din lume (17 ore 35 de minute) trebuia sa inceapa pe 1 februarie. Pe 1 martie, EK a deschis ruta non-stop Dubai-Auckland, cel mai lung zbor non-stop din lume al momentului. Foto main: Paul Rowbotham; Matt Welbo, Carl B.Continue reading...