VIDEO / Pe 30 august si 20 septembrie, Wizz Air face angajari la Bucuresti

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Pe langa anuntarea noilor sesiuni de recrutare pentru baza din Bucuresti, Wizz Air a lansat si primul film de prezentare care oferă o incursiune în viața însoțitorilor de zbor.

De la primul zbor Wizz, de la Katowice, în 2004, compania și-a dezvoltat permanent rețeaua și a crescut numărul de pasageri transportați pe rutele sale cu tarife scăzute. Pentru a ține pasul cu creșterea susținută, Wizz Air recrutează constant atât profesioniști cu experiență, cât și persoane talentate și entuziaste pentru echipa sa cu standarde foarte ridicate. Doar în acest an, Wizz și-a crescut echipa cu aproape 500 de noi colegi, numărul total de angajați ajungând astfel la mai mult de 2.800. 1.700 dintre aceștia lucrează ca însoțitori de zbor la 25 de baze din Europa Centrală și de Est și oferă servicii de excepție la bord pentru pasageri.

Pentru a demonstra angajamentul de a promova profesia de însoțitor de zbor, Wizz a lansat primul film de prezentare pentru recrutare, care oferă detalii despre responsabilitățile și modul de viață al echipajului de cabină, precum și detalii despre procesul de selecție pentru această poziție și cursurile de pregătire ale însoțitorilor de cabină. Filmul include mai mulți membri ai echipei Wizz, care sunt deja îndrăgiți și apreciați de mulți pasageri Wizz, și este disponibil pe canalul de YouTube Wizz. Locurile libere și oportunitățile de a deveni parte a echipei profesioniste și tinere WIZZ sunt disponibile aici sau la unul dintre evenimentele de recrutare organizate frecvent.


Participanții la sesiunea de recrutări vor trebui să vină cu un CV în limba engleză, referințe și două poze (plan amplu și tip pașaport) și trebuie să-și rezerver suficient timp deoarece interviurile se pot desfășura pe parcursul mai multor ore. Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să fie mai înalte de 1,65m (pentru persoanele de sex feminin) sau 1,75m (masculin), să aibă experiență în relația cu clienții, dar și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Abilitățile excelente de comunicare, flexibilitatea pentru programul în schimburi și plăcerea de a lucra în echipă sunt avantaje clare pentru a fi recrutat. Pentru detalii complete accesați acest link.

Screen-Shot-2016-08-22-at-15.20.37.png


Continue reading...