VIDEO / Probleme tehnice pentru un A321 Wizz Air, zborul W6 3163 spre Bologna intarziat

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Zborul Wizz Air Bucuresti – Bologna a decolat astazi cu doua ore si jumatate intarziere dupa ce Airbus-ul A321 care trebuia sa-l opereze (HA-LXD) a avut o problema tehnica.

Unul dintre pasagerii aflati pe zbor ne-a trimis urmatorul mesaj inainte de decolare:

“Initial trebuia sa plecam cu HA-LXD, ora programata pentru decolare fiind 12:30. A inceput imbarcarea pasagerilor, insa procesul a fost intrerupt si ne-am intors de pe puntea de imbarcare in terminal. Comandantul a transmis ca avionul are o problema tehnica – mai precis scurgere de lichid hidraulic – astfel ca trebuie sa schimbam aeronava. Drept urmare, ne-am imbarcat intr-un alt Airbus A321, inmatriculat HA-LXC.

In timpul rularii pentru decolare de pe pista 26L, s-a auzit un zgomot puternic si avionul a franat brusc, decolarea fiind anulata. Comandantul ne-a informat, prin intermediul echipajului de cabina, ca avem o problema minora care va fi rezolvata in scurt timp. Am asteptat mai multe minute pe calea de rulare, timp in care pasagerii au inceput sa-si piarda rabdarea, asa cum se vede si din clipurile de mai jos.”

In cele din urma, HA-LXC a decolat de la Bucuresti la ora locala 15:02. Vom actualiza articolul cu precizarile Wizz Air de indata ce le primim.

IMG_2349.png

Continue reading...