• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

VIDEO / Ultimul zbor intern operat de United cu Boeing 747

newsbot

Member
Vineri, 28 iulie, un alt capitol din istoria aviatiei civile americane a ajuns la final. United, membru-fondator Star Alliance, a operat ultimul zbor intern comercial cu 747-400, avion pe care-l va retrage definitiv din flota pana la sfarsitul anului.

Zborul UA2704 a fost operat cu 747-400 pe ruta Chicago – San Francisco si, cu exceptia a 30 de pasageri care nu stiau pentru ce cursa speciala si-au rezervat bilete, jumbo jet-ul a fost plin cu pasionati de aviatie, angajati United si reprezentanti mass-media. Unii dintre pasionati au cheltuit toate milele avute pentru a prinde un loc “in cocoasa” avionului, la Business Class, savurand din plin acest zbor de referinta.


The
1f451.png
of the Skies leaving ORD last night. @usatoday was onboard – here's a look inside the historic flight: https://t.co/7NU9EViWia #Avgeek pic.twitter.com/WzsmtWevaO

— United (@united) July 29, 2017

De la imbarcare si pana la aterizarea la San Francisco, tot zborul a aratat mai degraba ca o petrecere. Pasagerii s-au putut fotografia in cockpit (la sol, inainte de decolare si dupa aterizare), au facut poze cu insotitorii de bord si cu pilotii, schimbandu-si – pe durata zborului – locurile intre ei, atat pe puntea principala, cat si pe cea superioara, pentru a prinde cele mai bune cadre din aer. Dupa aterizarea la SFO, o insotitoare de bord i-a urat “Ramas bun!” Boeing-ului 747 printr-un cantec dedicat.
"I can
2019.png
t think of a better ending than what our flight purser told us as we were landing:
201c.png
I
2019.png
ve never had a flight like this before, but you know what? It was awesome.
201d.png
"

Posted by United on 29 Iulie 2017

Vestea buna: asa cum va spuneam in ianuarie, mai puteti zbura cu “Queen of the Skies” pe rutele internationale United pana la sfarsitul anului, atunci cand toate jumbo jet-urile United vor fi retrase din flota.

LAST FLIGHT: After ruling as "Queen of the Skies" for more than 40 years, the Boeing 747 made its last domestic run for United Airlines Friday night: http://abc7.ws/2vfK5FJ

Posted by ABC 7 Chicago on 28 Iulie 2017
Continue reading...
 
Top