VIDEO / United va zbura la Paine Field, fieful Boeing, din toamna 2018

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Membru Star Alliance, United a anuntat ca va opera, incepand din octombrie 2018, 6 zboruri / zi catre Paine Field (PAE) din Denver si San Francisco.

In mai, si Alaska Airlines a anuntat ca va incepe zborurile comerciale spre Paine Field din toamna anului viitor, cu 9 curse / zi, insa nu a precizat de unde vor veni acestea. Biletele vor fi puse in vanzare la inceputul lui 2018. Zborurile United si Alaska vor ocupa aproape in totalitate cele doua noi porti de imbarcare prevazute pentru noul Terminal. Se pare ca si Allegiant Air este interesat sa zboare la PAE, dar nu a facut nici un anunt oficial pana acum. Construit in 1936 pentru infiintarea de noi locuri de munca si dezvoltarea economica a regiunii, aeroportul Snohomish County a sarbatorit primul zbor comercial in 1939, operat tot de United.

Pentru spotteri, inceperea zborurilor comerciale la Paine Field este o veste excelenta pentru ca pot ajunge mai usor in fieful Boeing. Acum, calatoria presupune un zbor pana la Seattle, dupa care condus prin trafic aglomerat spre Everett. Din toamna anului viitor, pasionatii de aviatie vor putea ajunge la Paine Field direct cu avionul, dupa care vor merge 10 minute cu autobuzul (shuttle) pana la hotelul Hilton Garden Inn, aflat langa aeroport.
Continue reading...