VIDEO / Update: Lufthansa ar putea prezenta noul livery la inceputul lunii februarie

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Pe 14 ianuarie va spuneam pe pagina noastra de Facebook ca Lufthansa urmeaza sa-si schimbe livery-ul si va prezentam cateva concepte. Revenim acum cu noi detalii.

Daca ati ratat postarea respectiva, o puteti gasi aici. Potrivit Skyliner Aviation, primul Boeing 747-8I Intercontinental (D-ABYA) receptionat de Lufthansa – la bordul caruia am urcat in 2012, cu ocazia prezentarii oficiale din Frankfurt – a ajuns deja la Roma pentru a fi vopsit in noua schema cromatica de catre IAC (International Aerospace Coating). Majoritatea surselor vorbesc despre o evolutie, si nu o revolutie in design, asa cum ati vazut si in conceptele prezentate de noi pe Facebook in urma cu cateva zile.
RENDERINGS / New Lufthansa livery, several proposals. Thoughts?Do you think it's time #Lufthansa changed its livery? Star Alliance

Posted by Aeronews on 13 Ianuarie 2018

Livery-ul Lufthansa a ramas acelasi din 1988 si pana in prezent, iar design-ul logo-ului este neschimbat inca din 1964. Potrivit unor surse, nuanta de gri de pe motoare si “burta” avioanelor ar putea disparea pentru a face loc unui look minimalist, iar logo-ul LH de pe coada aeronavelor ar putea fi alb pe fundal albastru inchis (vezi conceptul de mai jos). Ca date vehiculate pentru prezentarea noului livery se vorbeste despre 7, 8 sau 9 februarie.

Site-ul Lufthansa dedicat noului livery.


New livery for #Lufthansa confirmed. The crane turns 100 (and also white). Coming in early February. #ExploreTheNew pic.twitter.com/HsB5I3odh3

— Jakob Wert (@SpieleWERT) January 16, 2018Continue reading...