Vueling Airlines (VY/VLG)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Ooh ... asta da surpriza! Felicitari si aeroportului CLJ ... în sfârsit mai apare o companie noua si acolo :)

Orarul:

VY 7446 BCN 20:15 - CLJ 00:10+1 Tuesday
VY 7446 BCN 23:20 - CLJ 03:15+1 Friday

VY 7447 CLJ 00:55 - BCN 02:50 Wednesday
VY 7447 CLJ 04:00 - BCN 05:55 Saturday

27.06 - 12.09

Acuma sa vedem spotterii de la CLJ ... ;)
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Acuma curiozitatea este cat vor ramane sau daca vor rezista concurentei sau daca pasagerul concurentei este dispus la schimbari! Pretul este de pe acuma interesant si daca ramane in aceeasi nota ...... Oricum banuiesc ca vor oferii si alte destinatii, probabil neacoperite de Wizz! Cu ocazia asta sper ca am scapat de fetisul local cu RYR..... A, sa nu uit, Aeroportul inca nu a anuntat nimic si nici tovarasul consiliul judetean Cluj
 
E o lovitura pt aeroport, pt ca IAG vine la Cluj! Asta inseamna ca nu departe vom vedea si Roma operata de Vueling.
 
Pai s-ar putea ca ei sa nici nu stie înca cei de la aeroport :D

Si da, zborurile au desigur si cod Iberia.

Legaturi bune de la CLJ via BCN la diverse destinatii gen AGP, LIS, SVQ, BIO, IBZ, TFS, LPA etc. :)
 
Last edited by a moderator:
Vueling nu isi doreste sa joace in liga Wizz si vechiul Ryan.. asa ca nu plecati de la ideea ca ar fi negociat la singe cu aeroportul sau ca vor intra la competitite de pret cu Wizz.
 
Pai asa cum am spus mai sus diferent de pret, cel putin pe pretul de lansare, este uriasa, 375 Euro Vueling fata de 730 Wizz fara bagaje de cala...... Oricum daca nu isi doresc concurenta cu Wizz de ce au intrat pe o ruta deja acoperita? Oricum, la Cluj, Wizz joaca in ce liga vrea....... (Sa nu intelegeti ca nu apreciez oportunitatile sau ca imi doresc sa plece, fara ei as fi uzat de 10 ori mai multe perechi de pingele la masina)
 
Nu stiu, eu nu m-as entuziasma prea tare, foarte probabil sa zboare doar o vara si atat. Anul trecut toata suflarea de aici din SOU era fericita ca venise Vueling (singurul operator de Airbus pe un aeroport micut), au facut 20-25 de zboruri RT si s-au carat. Pentru vara asta nu dau niciun semn de revenire.
 
Simplu...alt profil de clienti, pe hubul din Barcelona poti zbura mai departe spre destinatii nedeservite de Wizz etc.
 
Oricum ... mi se pare mai degraba un test probabil sustinut si de ceva colaborare cu agentii care comercializeaza pachete deocamdata se opereaza doar 32 de zboruri în vârf de sezon.

Foarte asemanator au început si la OTP acum 2 ani cu 2/7 la BCN în vârf de sezon în timp ce în vara 2014 opereaza ca si anul trecut MAD si BIO cu câte 2/7 în vârf însa BCN-OTP este operat 12.04 - 25.10 (cu frecventa de 6/7 în vârf de sezon).
 
Vueling are expansiune pe aeroporturi centrale si regionale puternice.. asta asa ca idee...de aici pornim.. ca se testeaza piete iarasi e normal.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Nu stiu mi-ar placea sa vad de la CLJ o companie noua cu zboruri spre Londra,atunci sunt tare curios sa vedem ce face Wzzu :android:
 
Ce sa faca, reduce preturile si joaca "murdar" .... dar vom trai si vom vedea, sa nu fie doar o furtuna intr-un pahar cu apa...... aeroportul ramane mut in continuare......


L.E. Ti-am zis ca o sa joace "murdar", le-a cazut sit-ul celor de la Vueling :cigar: