Windrose (7W/WRC)

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

AIR06

Moderator
Staff member
fly-ra 2017
Apr 20, 2012
5,306
3,633
303
Constanta
BoardingPass FB:
Surpriză!
Operatorul ucrainean WINDROSE airlines va zbura cu Airbus A320 începând de săptămâna viitoare din Kiev către București. Mai multe detalii în curând!

Ramane de lamurit cum de saptamana viitoare ? Nu cred ca lanseaza de azi pe maine. Poate charter? Sau ACMI?
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Cam mare (si prea ambițios) upgrade de la E145 (50 locuri) la A320 (180 locuri), chiar daca se intampla doar in unele zile.
 

Orarul de operare: 7W860: București (OTP) 14:00 – 15:20 Ivano Frankivsk (IFO); 7W859: Ivano Frankivsk (IFO) 12:00 – 13:05 București (OTP).
Prețul unui bilet este de 95EUR/sens iar pentru cei care-și rezervă și cazare la hotelul Bukovel prețul biletului este de 75EUR/sens.

Cam din scurt rau lansarea . Mai ales catre un "teritoriu virgin".
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 2 users
Interesant ...

Preturi probabil subventionate de hotelieri si poate ceva contracte semnate cu turoperatori români pla târgul de turism ...
 
Ruta ar putea merge daca au contracte cu agentiile de turism din RO!
 
Conform radarelor, nu s-a efectuat nicio cursa.
 
In legatura cu asta.... totusi Bukovel este la indemana cu masina din nordul Ardealului si Bucovina, pentru bucuresteni fiind cam necunoscut.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
E la indemana daca nu te deranjeaza filtrele de politie care iti dau amenda si daca ai caciula si daca n-ai. Evident amenda se poate evita cu o mica atentie intre paginile pasaportului. Eu personal prefer sa merg la schi mai spre vest unde nu e nevoie de atentii.
 
  • 👍
Reactions: 2 users
Yup, ultima oară în Ucraina m-a hărțuit un polițist pentru "infracțiuni la volan". Nu greșisem cu nimic dar aveam numere romanesti. I-am arătat portofelul gol și după vreo 5 minute a decis că nu are rost să-și mai piardă timpul.
 
Am fost cu masina romaneasca de 2 ori in zona Lvov si Stryi si o data Cernauti, fara probleme cu politia. Pentru mine trecerea granitei la ei e o chestie ....interesanta e putin zis :D
 
Cei din Bukovel fac eforturi:

Bukovel Romanian Days 2020 este cel mai mare eveniment de muzică și divertisment organizat exclusiv pentru Romania la Bukovel
Evenimentul își propune să adune aproximativ 3.000 de iubitori de sporturi de iarnă, care se vor putea bucura de o experiență senzorială completă cu nenumărate competiții de schi, petreceri în aer liber și concerte cu artiștii preferați (peste 20 de DJ și mai multe trupe românești).
Cei 70 km de pârtii menținute la cele mai înalte standarde internaționale, cursurile de schi și snowboard oferite de Scoala de Ski, precum și multitudinea de evenimente Après-Ski vor îndeplini cu siguranță cele mai exigente cerințe atât pentru schiori profesioniști, cât și pentru amatori.

 
  • 👍
Reactions: 1 users