Wizz Air: 100.000 de pasageri intre Bucuresti si Cluj-Napoca

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, sărbătoreşte astăzi, la 6 luni de la lansare, 100.000 de pasageri intre Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Pasagerul norocos cu numărul 100.000 Răzvan C. (31 de ani) a călătorit de la aeroportul din Cluj-Napoca spre București şi a fost întâmpinat la aterizare cu un cadou din partea companiei: un bilet dus-întors pe ruta internă WIZZ. Wizz Air este mereu în căutare de oportunităţi accesibile de călătorie pentru pasagerii săi din România, iar din acest motiv în luna iulie 2016 a lansat ruta internă ce face legătura între două dintre cele mai importante oraşe din ţară, Bucureşti şi Cluj-Napoca. Zborul, cu un orar convenabil şi cu o frecvenţă de zece zboruri pe lună, dar şi cu tarife de numai 39.00 RON / segment este foarte apreciat atât de cei care se deplasează în interes de afaceri, cât şi de cei care preferă călătoriile de plăcere.

Pentru 2017, din România, WIZZ a anunţat deja 14 noi rute către nouă ţări, cum ar fi destinaţiile pitoreşti, pline de soare tot timpul anului: Lamezia Terme, Malta sau Larnaca, sau oraşele Varşovia, Bratislava şi Stockholm, gata să fie explorate în escapade tip city-break. Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air continuă să îşi extindă reţeaua sa de rute şi să creeze şi mai multe oportunităţi de călătorie pentru pasagerii săi prin oferirea, la momentul actual, a 133 de rute către 20 de ţări din toată Europa, de pe 9 aeroporturi locale. De-a lungul celor peste 10 ani, mai mult de 28 de milioane de pasageri din România s-au bucurat de experienţa WIZZ, de tarife scăzute, de un sistem uşor de rezervare şi de servicii excelente la bord. Anul acesta, WIZZ va avea alocate 22 de aeronave în ţara noastră, inclusiv 5 aeronave Airbus A321 noi şi ultra eficiente, cu 230 de locuri, şi va angaja peste 750 de membri de echipaj orientaţi către nevoile pasagerilor.

OTP-CLJ_100.000pax.jpg


Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager declară: “Wizz Air a început o nouă etapă în transportul aerian intern prin lansarea rutei Bucureşti—Cluj-Napoca, iar astăzi suntem încântaţi să sărbătorim un reper important: 100.000 de pasageri transportaţi între cele două oraşe. Pe parcursul celor 10 ani, de la primul zbor WIZZ din România, ne-am câştigat respectul şi loialitatea pasagerilor din România şi rămânem fideli angajamentului nostru de a oferi oportunităţi de călătorie la preţuri scăzute, de extindere a reţelei pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pasagerilor. De asemenea, ne bucurăm că un număr mare de turişti străini sosesc în România cu zborurile noastre şi descoperă, în acest fel, istoria şi ospitalitatea pe care ţara noastră le oferă. Le urăm tuturor pasagerilor bun venit la bordul aeronavelor noastre, fie că ei călătoresc de plăcere sau în interes de afaceri, spre oricare dintre cele 133 de rute WIZZ.”

Răzvan C. (31 de ani): “E prima dată când zbor pe ruta Cluj-Napoca – Bucureşti cu WIZZ şi mă simt de două ori norocos şi bucuros: în primul rând pentru că pot să ajung în capitală într-un timp atât de scurt şi la tarife accesibile, iar în al doilea rând pentru că eu am fost desemnat pasagerul 100.000 pe această rută.”

Continue reading...