Wizz Air – 2 ani la Sibiu, inca un Airbus A320 si 5 rute noi

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air aniversează doi ani de la deschiderea bazei din Sibiu prin alocarea celei de-a doua aeronave și lansarea a 5 noi rute.

Airbus-ul A320 cu 180 de locuri va susține operarea celor mai noi curse disponibile acum din Sibiu spre Copenhaga, Tel Aviv, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn, precum și creșterea frecvențelor spre 4 destinații populare: Londra Luton, Memmingen, Nuremberg și Dortmund. În total, programul WIZZ din Sibiu va avea alte 20 de zboruri suplimentare săptămânale cu plecare de pe aeroportul local. Operațiunile de la baza WIZZ din Sibiu au crescut cu 70% în 2018, iar compania oferă aproape jumătate de million de locuri la vânzare spre 11 destinații, în 8 țări, cu prețuri scăzute ce încep de la doar 39 de lei. Investiția totală din Sibiu depășește 200 de milioane de dolari și susține pe plan local piața forței de muncă prin cei peste 70 de profesioniști în aviație și mai mult de 350 de locuri de muncă pe an în industriile afiliate din regiune. În primele cinci luni din 2018, cererea tot mai mare pentru serviciile WIZZ și pentru prețurile scăzute s-a reflectat în mai mult de 110.000 de pasageri transportați, care au călătorit din sau spre Sibiu.

Sibiu03.jpg


„Astăzi sărbătorim 2 ani de la deschiderea bazei noastre din Sibiu și alocăm cea de-a doua aeronavă WIZZ flotei locale, precum și lansarea a 5 noi rute, atât de așteptate, către Copenhaga, Tel Aviv, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn”, declară Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) vorbind în cadrul unei conferințe de presă la Sibiu „În calitate de cea mai mare companie aeriană din România, ne continuăm expansiunea rețelei prin oportunități de călătorie cu adevărat accesibile pe care le punem la dispoziția pasagerilor noștri din România, precum și prin crearea de noi locuri de muncă. WIZZ rămâne loial României și întregii Transilvanii, iar pe viitor sperăm să venim cu și mai multe știri pozitive. Echipajul noastru local abia așteaptă să îi întâmpine la bord pe cei care plănuiesc să călătorească pe una dintre cele 11 destinații din Sibiu!”

În ultimii patru ani, de la începerea operațiunilor din Sibiu, compania a oferit oportunități de călătorie accesibile din orașul transilvănean către unele dintre cele mai populare destinații din Europa și din afara acesteia, contribuind, totodată, la dezvoltarea comunității și economiei locale, precum și la stimularea pieței muncii din aviație și din turism. De la primul zbor Wizz Air din Sibiu, în 2014, mai mult de 653.000 de pasageri s-au bucurat de tarifele scăzute WIZZ, de sistemul de rezervări facil și de serviciile excelente de la bord, spre și dinspre Sibiu.

Screen-Shot-2018-06-22-at-13.41.46.png
Continue reading...