Wizz Air: 3 milioane de pasageri in Timisoara

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est şi cel mai mai transportator aerian din România după numărul de locuri a atins ieri un nou record – trei milioane de pasageri transportați din și către Aeroportul Internaţional din Timișoara.

Pasagerul Wizz Air cu numărul trei milioane din Timișoara, Claudiu Adrian Bodeştean, a zburat marți de la Timișoara la Londra Luton pentru un city break în capitala Marii Britanii. În timpul check-in-ului, pasagerul a fost întâmpinat de către un tânăr jucător de fotbal în uniformă Wizz Air care “l-a sancţionat” cu un cartonaş roz pe care era scrisă vestea cea bună. Bucuros și emoționat, pasagerul norocos a declarat: “Obişnuiesc să călătoresc frecvent cu WIZZ, împreună cu soţia şi copiii. Nu mă așteptam să fiu atât de norocos și să fiu “sancţionat” cu cartonaşul roz. Aștept cu nerăbdare următoarea călătorie WIZZ!”

Wizz Air a început să opereze zboruri în acest oraş în octombrie 2008, iar în februarie 2009 a urmat deschiderea bazei și alocarea unei aeronave A320. În noiembrie 2014, Wizz Air a adăugat o a doua aeronavă A320 bazei sale din Timişoara si oferă în prezent 15 rute spre 7 țări. Anul trecut WIZZ a transportat peste 590 de mii de pasageri pe rutele sale din Timişoara, ceea ce facilitează crearea a mai mult de 400 de locuri de muncă în industriile conexe din regiune. Devenită cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va creşte flota internă la 20 de aeronave până la sfârșitul anului 2016 și va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care șapte sunt baze deservite de flota tânără WIZZ. Wizz Air are în prezent peste 600 de angajați direcţi, iar în acest an sprijină existența a 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, în intreaga Românie.

Tamara Vallois, Director de Comunicare al Wizz Air, a declarat: “Astăzi ne-am dorit să le mulțumim atât pasagerilor fideli, cât și noilor pasageri WIZZ din Timișoara pentru cele trei milioane de oportunități de a zbura împreună. Călătoriile la bordul aeronavelor noastre sunt cunoscute pentru cele mai mici prețuri și pentru serviciile excepționale de la bord. Cele 3 milioane de pasageri transportaţi de noi în ultimii şapte ani şi jumătate reprezintă de zece ori populaţia oraşului Timişoara. Poziţia de lideri pe piața aeriană din România ne determină să ne păstrăm angajamentul de a oferi în continuare cea mai mare conectivitate între România și restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga țară. Suntem recunoscători să fim compania aeriană aleasă de către consumatorii noștri din Vestul României și așteptăm cu nerăbdare alte noi evenimente remarcabile.”

Continue reading...