Wizz Air: 3 rute noi din Cluj-Napoca in aceasta saptamana

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, va deschide în această săptămână 3 noi rute din Cluj-Napoca spre Malta, Larnaca şi Stockholm.

Pasagerii care îşi planifică în această perioadă vacanţa de vară spre aceste destinaţii îşi pot rezerva bilete de la 104 lei / segment pe wizzair.com. Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air rămâne dedicată pasagerilor din Cluj-Napoca şi de peste zece ani continuă să îşi extindă reţeaua sa de rute cu preţuri scăzute din acest oraş. Cu şase aronave moderne Airbus A320 şi cu un echipaj local format din aproape 200 de profesionişti în domeniul aviaţiei, linia aeriană oferă acum 35 de destinaţii spre 17 ţări din Cluj-Napoca, cu preţuri pornind de la 39 RON / segment. Căutând să aducă și mai multe oportunităţi de călătorie foarte accesibile şi să furnizeze cele mai mici preţuri posibile pentru pasagerii săi, WIZZ a lansat anul acesta din Cluj-Napoca, patru noi rute, inclusiv cea care face legătura cu Bratislava, la începutul lunii martie. Wizz Air oferă peste 1,9 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din Cluj-Napoca în anul 2017, ceea ce reprezintă o creştere cu 26% de la an la an.

Screen-Shot-2017-03-27-at-14.18.25.png


În 2016, peste 1,3 milioane de pasageri s-au bucurat de preţurile scăzute practicate de WIZZ, de sistemul de rezervare uşor, de servicii excelente la bord, din şi spre Cluj-Napoca. Operaţiunile companiei în Cluj-Napoca susţin mai mult de 1.000 de locuri de muncă în industriile de aviaţie și turism. Încă din 2007, de la primul zbor de pe aeroportul din Cluj–Napoca, compania aeriană a câştigat loialitatea şi încrederea călătorilor și peste 7 milioane de pasageri au ales să călătorească pe rutele WIZZ cu preţuri scăzute de pe aeroportul local. În plus, angajamentul faţă de Transilvania este demonstrat şi prin promovarea unui stil de viaţă activ şi sănătos prin implicarea companiei în cel mai mare maraton internaţional din regiune, Wizz Air Cluj-Napoca Marathon. Cea de-a şaptea ediţie a competiţiei se va desfăşura pe 9 aprilie şi este pentru prima oară când evenimentul va avea culorile Wizz Air. Peste 5.500 de participanţi din 19 ţări sunt aşteptaţi la maraton.

Continue reading...