Wizz Air: 30 de milioane de pasageri in ultimele 12 luni, zboruri Sibiu-Tel Aviv

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air a anuntat astazi cele mai recente date de trafic și un nou record istoric pentru companie. Totodata, Wizz a confirmat astazi ceea ce Aeronews.ro a anuntat inca din noiembrie 2017: deschiderea rutei Sibiu – Tel Aviv.

În ultimele 12 luni au fost transportați 30 de milioane de pasageri în condițiile în care operațiunile companiei au crescut cu 24% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Compania adaugă 700 de zboruri săptămânale și va recepționa 21 de aeronave Airbus pentru bazele sale din Europa în următoarele 17 săptămâni. În doar 8 săptămâni Wizz Air a lansat deja 34 de rute noi cu tarife scăzute în rețeaua din Europa și a inaugurat trei destinații noi: Atena în Grecia, Harkiv în Ucraina și Viena, capitala Austriei, și a extins astfel oferta variată de destinații cu tarife reduse. Compania continuă să investească și să susțină dezvoltarea comunităților pe care le deservește prin stimularea pieței și crearea de noi locuri de muncă mulțumită celor 8 aeronave noi Airbus livrate la patru baze din Marea Britanie, Polonia și Ungaria.

Dezvoltarea rapidă a operațiunilor Wizz Air aduce oportunități de călătorie avantajoase și variate și un sistem simplu de rezervare online, și oferă posibilitatea de a avea experiențe memorabile în mai mult de 140 de destinații de-a lungul Europei și dincolo de ea. Wizz Air și-a încurajat pasagerii să sărbătorească creșterea rapidă a companiei urmărind #WIZZaroundEurope pe canalele de Social Media pentru a câștiga premii atractive. Până acum, pasagerii Wizz Air au câștigat mai mult de 15 vouchere valorice WIZZ în valoare de mai mult de 8.000 de euro, ceea ce oferă acelor norocoși oportunitatea de a explora o varietate de destinații din rețeaua WIZZ.

Din 14 iulie, Sibiu – Tel Aviv in fiecare marti si sambata

Wizz Air a anunțat astăzi o nouă rută de la Sibiu spre Tel Aviv, începând cu data de 14 iulie, cu două frecvențe săptămânale, marțea și sâmbăta. Orașul plin de viață situat pe coasta Israelului va fi prima destinație din afara Europei disponibilă de la Aeroportul Internațional Sibiu. Pasagerii WIZZ care doresc să descopere această destinație populară de vacanță își pot rezerva deja biletele pe wizzair.com de la doar 129 RON. Despre aceasta ruta va spuneam in noiembrie 2017.

“Suntem mândri că am ajuns la un nou și important punct de referință în istoria de succes WIZZ, cu un nou record de pasageri în ultimele 12 luni. Mai mult de 30 de milioane de pasageri s-au bucurat de zboruri avantajoase și variate în întreaga rețea extinsă și diversă WIZZ”, declară Sorina Ratz, WIZZ Air Head of Corporate Communications. “Continuăm să fim una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, având în fiecare an o creștere puternică și consistentă de două cifre și oferim clienților noștri și mai multe oportunități de a călători la prețuri cu adevărat dintre cele mai mici. Ne propunem să îi inspirăm să descopere rețeaua noastră de destinații, iar echipajul Wizz Air este pregătit de fiecare data să vă întâmpine la bord cu un zâmbet.”
NEW ROUTE / Sibiu – Tel Aviv twice weekly with wizzair.com starting July. Aeronews has announced this route in November…

Publicată de Aeronews pe 7 Mai 2018Continue reading...