Wizz Air amana pana in iulie aducerea unui alt A320 la Iasi si deschiderea de noi rute

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Ieri, 3 ianuarie, va spuneam (gratie unei surse bine informate) pe pagina noastra de Facebook ca Wizz Air amana pana in iulie alocarea unui alt Airbus A320 bazei din Iasi. Astazi, Wizz Air a confirmat informatia.

Puteti gasi aici informatia publicata pe pagina Aeronews de Facebook, inclusiv motivul intarzierii. Mai jos, declaratia primita astazi de la oficialii Wizz Air:

“Wizz Air face eforturi permanent pentru a crea mai multe oportunități de călătorie în Europa la cele mai mici tarife. Din motive comerciale alocarea celei de-a doua aeronave la baza Wizz Air de la Iași și operarea noilor zboruri spre Dortmund, Paris Beauvais, Malmo, Salonic, Billund și Eindhoven vor începe în iulie 2018. S-a demarat notificarea pasagerilor care și-au rezervat bilete pentru date anterioare, iar aceștia pot solicita returnarea contravalorii biletelor.” Initial, noile rute si inca un A320 fusesera anuntate pentru aprilie. Astfel, de pe Aeroportul Iasi se va putea calatori spre noile destinatii incepand cu urmatoarele date:

DORTMUND (Germania) – din 7 iulie 2018
MALMO (Suedia) – din 7 iulie 2018
SALONIC (Grecia) – din 7 iulie 2018
PARIS Beauvais (Franta) – din 7 iulie 2018
EINDHOVEN (Olanda) – din 8 iulie 2018
BILLUND (Danemarca) – din 9 iulie 2018



Continue reading...