Wizz Air: Bucuresti – Nisa si Goteborg, inca un A321 pentru baza din Bucuresti

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.

newsbot

Member
Aug 1, 2014
856
14
18
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, a anunţat astăzi dezvoltarea activității și noi locuri de muncă pentru baza din București începând cu aprilie 2018.

Zborurile spre Goteborg (Suedia) vor incepe pe 14 aprilie 2018, ruta Bucuresti-Nisa urmand sa fie deschisa pe 15 aprilie 2018. Biletele au fost puse in vanzare deja pe wizzair.com si pleaca de la 129 lei / segment.

Screen-Shot-2017-06-29-at-16.38.33.png


In aprilie 2018, inca un Airbus A321 cu 230 de locuri se va alătura flotei Wizz Air de la București, crescând numărul total la 10 aparate de zbor pe aceasta baza. Totodată, noua aeronavă va permite creșterea frecvențelor pe mai multe rute populare WIZZ din București, în cadrul programului de vară 2018. Noul aparat de zbor alocat bazei din Bucureşti este al cincilea Airbus A321 al flotei din România, ce numără 23 de aeronave, şi va crea 42 de locuri de muncă suplimentare în cadrul companiei. Împreună cu cele mai noi destinaţii disponibile din Bucureşti, din 2018 această nouă aeronavă va permite companiei să crească numărul de zboruri săptămânale spre cele mai populare destinaţii din Bucureşti: Billund, Geneva, Eindhoven, Paris Beauvais, Tel Aviv, Bari, Londra Luton şi Barcelona. În total, peste 4,2 milioane de locuri sunt disponibile pe cursele WIZZ din București pentru vara 2018, în creștere cu 23% față de anul trecut și o evoluție ce susține 3.100 de locuri de muncă la nivel local.

Screen-Shot-2017-06-29-at-16.38.53.png


Tot astăzi, WIZZ sărbătoreşte 30 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale cu preţuri scăzute din România. Norocosul pasager WIZZ cu numărul 30 de milioane a călătorit de la Veneţia Treviso spre Bucureşti şi a fost întâmpinat la sosire cu un bilet WIZZ dus–întors gratuit. Dintre cei 30 de milioane de pasageri, 15 milioane au călătorit pe rutele din capitala României. De la începutul anului 2017, peste 1.587.000 de pasageri au călătorit cu WIZZ pe rutele sale din Bucureşti, o creştere cu aproape 40% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Pasagerii care îşi plănuiesc vacanţe sau escapade de weekend din București pot descoperi, din 2018, 47 de destinaţii spre 19 ţări din Europa şi nu numai, la preţuri ce pornesc de la 39 RON / segment.

30-mil_pasageri-transportati-in-Romania.jpg


Vorbind la o conferință de presă in București, Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air, a declarat: “Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România, continuă să crească și să ofere mai multe oportunități clienților WIZZ din România, pentru a călători prin Europa și în afara ei, la cele mai mici tarife. Am transportat deja 30 de milioane de pasageri pe rețeaua extinsă de rute din România și suntem încântați să sărbătorim această realizare remarcabilă prin anunțul de astăzi al extinderii și al unei noi investiții în România. Aeronava adițională Airbus A321, foarte eficientă, care se va alătura flotei de la București în aprilie 2018, și va crește numărul total la 10 pe OTP, va crea noi locuri de muncă la Wizz Air și va facilita și mai multe locuri de muncă în România în industriile turismului, aviației și în altele. Suntem entuziasmați să continuăm creșterea în țară și să oferim tarife foarte scăzute și servicii excelente clienților noștri din București și vizitatorilor lor, al căror număr este în continuă creștere. Întreaga echipă WIZZ este nerăbdătoare să îi primească la bord pe clienții noștri pe noile rute spre Goteborg și Nisa.”

Foto: Dragos Savu / Wizz Air, Teodor Stefan / Aeronews.ro

IMG_9437.jpg
WIZZ_2-rute-noi.jpg
IMG_9445.jpg
Continue reading...