Wizz Air - Discutii

• Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Astazi ni sa confirmat si noua.. se muta pe OTP si deschid inca o cursa noua: Otopeni - Memmingen (aproape munchen)

Da. Mie mi-au dat ieri mail sa confirm ca sunt de acord cu mutarea de pe BBU pe OTP. Asa ca macar mai vad dupa mai mult de 13 ani iarasi OTP! ;)
Si asta cu un LCC!!! 8)

"CalinCLJ" said:
Nefericita alegere ! TSR-BGY e 4/7. Oricum , e de vazut , nu mai e pana maine !

Si totusi reala : ARW-BGY , 2/7 (-2---6-) din 23 iunie. Din Banat WIZZ va avea 6/7 zboruri spre BGY (x4).
Urmeaza CRA . In felul asta Wizz mai scapa din presiunea taxelor marite pe OTP , stiind ca pax din Oltenia aleg exclusiz BUH. O reducere pe BUH a unor rute ca urmare a deschiderii la CRA pare logica. Poate chiar un 320 plasat la Craiova.

M-am tot uitat la orarul Wizz si nu realizez ce aeronava va face zborurile de Arad.
Orarul este
BGY 8,05 - 10,45 ARW 11,15 - 12,00 BGY.
Nu gasesc absolut nici o cursa care sa ajunga in BGY dimineata pe la 7,20 si sa aiba un "gap" la intoarcere spre baza in jurul oei 12,40.
Oi fi avand orbul gainii ?

Vali , HELP !

"CalinCLJ" said:
M-am tot uitat la orarul Wizz si nu realizez ce aeronava va face zborurile de Arad.
Orarul este
BGY 8,05 - 10,45 ARW 11,15 - 12,00 BGY.
Nu gasesc absolut nici o cursa care sa ajunga in BGY dimineata pe la 7,20 si sa aiba un "gap" la intoarcere spre baza in jurul oei 12,40.
Oi fi avand orbul gainii ?

Vali , HELP !

Pe BUH primesc o aeronava noua din 23.06, poate ca in aceeasi perioada primesc una noua si pe BGY

Bafta,

"alinushi" said:
Pe BUH primesc o aeronava noua din 23.06, poate ca in aceeasi perioada primesc una noua si pe BGY

Bafta,

BGY nu e baza , dar da , cea de la OTP ar putea fi solutia. Asta doar daca modifica orarele , ca acuma in 2 si 6 zboara OTP-BGY-OTP 6,05-7,20 / 8,05-11,15

"CalinCLJ" said:
Si totusi reala : ARW-BGY , 2/7 (-2---6-) din 23 iunie. Din Banat WIZZ va avea 6/7 zboruri spre BGY (x4).
Urmeaza CRA . ...

Ceva zvonuri, surse??? Sau ai zis doar asa CRA, ca fiind o consecinta logica?

"Thomas" said:
Ceva zvonuri, surse??? Sau ai zis doar asa CRA, ca fiind o consecinta logica?

Ceva "surse" . Tot astept sa apara si aici si sa se devoaleze , dar vad ca e ca o fata mare ! :)
Din "surse" pot spune ca luna viitoare se va decide ce si cum (sau DACA...)

Wizz nu se dezmint nici ei în ceea ce priveste schimbarile "spontane" de orar ...

N-am verificat tot, asa la repezeala:

- BUD-CLJ amânata deschiderea din 03.04 pâna în 19.07 si opereaza doar pâna în 15.09 (preturile sunt aberante, dar la ei se mai întâmpla, s-ar putea schimba)
- BUD-BUH amânata din 02.03 în 25.03

Daca ma intrebi pe mine , Thomas , eu nici nu cred ca vor face cursa CLJ-BUD. A fost asa , un "avant" cand a picat Malev. Preturile sunt , cum spui tu , monstruoase , parca special create sa alunge pasagerii.
Cu trei frecvente ROT , ma indoiesc ca si OTP-BUD sa aiba succes.

Calin, se pare ca ai dreptate. Eram si eu uimit de preturile mari care le cerea WZZ pe relatia Cluj-Budapesta. Pana la urma, cum ai spus si tu, aceasta ruta nu mai apare in sistemul lor de rezervari.

"CalinCLJ" said:
Daca ma intrebi pe mine , Thomas , eu nici nu cred ca vor face cursa CLJ-BUD. A fost asa , un "avant" cand a picat Malev. Preturile sunt , cum spui tu , monstruoase , parca special create sa alunge pasagerii.
Cu trei frecvente ROT , ma indoiesc ca si OTP-BUD sa aiba succes.

Ati avut dreptate. Au scos din sistemul de rezrvari aceasta ruta

Ruta asta CLJ-BUD nu se preteaza la 3/7 cu 180 de pax. E o ruta in care trebuie sa fie flexibilitate si frecv mare. Nu trebuie volume ci frecventa. Ce opera MAH cu EMB120 Brasilia sau Dash , ca frecventa si orare era perfect . Ce a incercat Wizz era ca un viol cu peretele.
Era sa spun....iar o vorba . Incerc sa ma abtin si sa spun asa : AIA de la Tarom , in loc sa puna a treia frecv din OTP (degeaba zic eu) mai bine operau zilnic 2 CLJ-BUD. Eventual puteau incepe cu un overnight la CLJ cu un atr care de la bud sa se intoarca la OTP , samd. Pentru asta insa trebuie putina CREATIVITATE , ceea ce bosorogii aia din birouri nu au (nici n-au avut vreodata) . Na , ca iar am spus-o ! Macar sunt pe teren propriu , doar nu ma baneaza ROT si aici ! :) :)