Wizz Air - Discutii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Oare de ce să nu se susțină Ancona sau Pescara?
Provinciile respective au 20 și ceva de mii de români stabiliți/muncitori.

Si 80% vor sa mearga in Romania in August.

De ce exista ideea asta ca acolo unde exista 3 romani aia tb neaparat sa mearga permanent in Romania? Daca unii sunt de 20 de ani plecati, de multe ori nu au de ce merge in RO .
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Pescara e la RYR si merge ok de isi permit sa ofere 3/7 vara
Rimini e prea aproape de Bologna. Ancona e mai departe, dar posibil sa nu fie cerere solvabila: etnic slab, iar turism doar estival si poate nesemnificativ.
 
Si 80% vor sa mearga in Romania in August.
Si ieftin. Ca stiu ei de unu care a zburat cu 9 euro candva, fara mai multe detalii, asa ca 9 euro e pretul "corect". Ce e mai mult e jecmaneala.
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 users
Oricum cei din Chișinău vor da buluc la Iași, că nu au variante de călătorie de la Chișinău. Ce va rezulta va fi probabil o creștere semnificativă a prețurilor de la Iași. Wizz Air a făcut o matematică care a dat cu plus aici.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Cum sa nu aiba?
Fly one, Hisky , Air Moldova, Austrian, Turkish, LOT
Nu cred ca WZZ opera ceva in conditii de monopol pe acolo, cu exceptia BUD. Pt DTM va fi alternativa DUS (Air Moldova), iar pt FMM cumva MUC (Fly one). Totusi KIV nu e BCM, cum pleaca WZZ, se da stingerea.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
  • 👍
Reactions: 1 user
 
De sezon:
Wizz Air se angajează să elimine stereotipurile şi să încurajeze egalitatea de gen în cadrul profesiei. Noul său program marca Pilot Academy, destinat femeilor cu vârste peste 18 ani, oferă o modalitate unică, simplă şi accesibilă financiar pentru a deveni pilot comercial la Wizz Air. Programul de formare, care acceptă înscrieri de la candidate cu puţină sau fără nicio experienţă, durează 18 luni pentru a fi finalizat în cooperare cu Trener Flight Academy din Ungaria. Compania aeriană oferă anual peste 20 de locuri femeilor care sunt de acord că barierele de gen nu ar trebui să existe”, se precizează în comunicatul operatorului aerian ...
Cadeţii trebuie să plătească 800 de euro înainte de curs, iar taxa rămasă de 60.668 de euro este plătită în avans de către companie dacă aceştia îndeplinesc cerinţele standard necesare după a cincea lună de pregătire. Cadeţii vor plăti apoi taxa rămasă în rate egale pe o perioadă de şase ani, odată ce vor primi un salariu întreg ca prim ofiţer la Wizz Air.

 
Reactions: 1 user
In general leguislatia muncii din Europa intelege prin venit lunar absolut toate veniturile realizate anual impartite la 12. Dar lucrul asta e f greu de inteles de ex cu viziunea din SUA iar Indigo Partners inca sunt in driving seat la Wizz, chiar daca sunt o firma europeana. Stiu o gramada de firme americane care pierd pe banda procese de munca in Europa legate de intelegerea pachetelor salariale, dar nu intra in capatinile lor.
 
Ce pacat totusi ca si un ziar economic, adica oarecum de specialitate, foloseste tot metode de tabloid pentru a scrie un articol ce în esenta contine destule adevaruri.

Nu poti alege asa la plezneala doua date pentru a demonsta ceva ... ca sa vin si eu si spun ca nu-i adevarat ca la mijlocul lui iunie (12-14.06) gasesti aceleasi bilete la pretul de 2.300 lei pentru 2 persoane sau ca poti pleca peste 11 zile cu 499,- Lei ... sau un weekend prelungit 31.03-03.04 cu 2.200,- lei în doi.

Iar în acelasi timp sa vii cu exemplu de bilete de 10-20,-€ care nu au existat la LIS niciodata sau cu afirmatii neverificate ca RYR si WZZ si-ar fi marit preturile de 5-6 ori este penibil.

Pai eu mâine zbor de la SBZ la DTM si am dat 90,- lei pe bilet, pe 12 aprilie zbor iar DTM-TGM cu 19,99€, în rest anul acesta am mai avut alte 3 zboruri cu WZZ:

- 18.03. FMM-TGM: 22,44€
- 18.01. DTM-TGM: 9,99€
- 22.01. TGM-DTM: 9,99€

Ce demonstreaza cifrele astea? Nimic, la fel ca si exeplul lor din articol!
 
  • 👍
Reactions: 3 users
Wizz vrea și ceva verde pe liveryul lui 321neo ca sa reflecte ,vezi Doamne, orientarea ecologică a companiei.