Wizz Air - Discutii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Varadi:

"Vârsta medie a clientului nostru este de 27 de ani. Vârsta medie a călătorului unei companii aeriene de linie este de 45 de ani. Ei (nr. companiile de linie) nu văd ce se întâmplă...
Despre afacerile din Europa Centrală şi de Est, Váradi spune că totul e ca un joc de stimulare, şi că Wizz Air nu concurează cu celelalte companii aeriene, ci cu celelalte mijloace de transport...

Cheia succesului companiei este modelul Airbus A321, care oferă un cost de operare redus, şi despre care Varadi spune că este cel mai eficient avion şi va continua să fie şi în următorii ani. Modelul A321 oferă o reducere a costurilor cu 10% faţă de modelul clasic A320, iar A321neo are o eficienţă şi mai mare, oferind o reducere a costurilor cu 20%. Wizz Air îşi foloseşte avioanele la maximum, cu o utilizare medie de 12,5 ore pe zi.
"În urmă cu câțiva ani, puțini au crezut că cineva ar putea atinge costul de bază al Ryanair. Sunt încântat să vă spun că Wizz Air livrează acest cost. De fapt, în timp ce costul de operare al Ryanair este în creștere, costurile noastre sunt sub control, astfel că este doar o chestiune de timp până când Wizz Air va deveni lider pe acest segment", a mai spus József Váradi.
Planurile companiei sunt de a creşte flota la 300 de avioane în următorii zece ani, iar majoritatea modelelor ce urmează a fi comandate sunt A321neo.
economica

Boldarile imi apartin.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Ma enerveaza la WZZ genul asta de promotie.

Chiar asa lene le este celor de la marketing sa spuna pe ce rute au promotie?
Pentru ca ,daca lor le este lene ,mie imi este,ca si posibil pasager ,si mai lene sa o fac pe detectivul sa vad unde ploua cu reduceri ,asa ca dau eject.

e o strategie de a face reach mare la postare: probabil se așteptau ca lumea să scrie zeci de comentarii cu același subiect: care sunt rutele?
 
Eu am mai gasit si altceva. Air Bagan(W9) Intrebarea era de ce apare acest zbor cu acest call sign. Iata ceva si aici.

Abelag Aviation Flight W93606

Luton (LTN) — Suceava International (SCV) Aircraft A321 Airline Abelag Aviation Journey time 03h05m
Flight no.W93606 Callsign WUK1AB Arrival dayN/A Service type Normal passenger Seats188 Freight classN/A Freight capacity4.6 tons.Passenger classesEconomy

Abelag Aviation Flight W93606 / WUK1AB | Flight Data | Plane Finder
 
Asta am vazut. Dar eu am vazut si zbor cu W6/WUK. De exemplu asta W6582 /WUK582 LTN-TGM. Bine, sa zicem ca este o eroare, sunt prea familiarizati cu W6 si au gresit. Dar nu inteleg aia de la englezi de ce baga alt cod, si anume JAB3606 zborul de LTN-SCV.
 
Site-ul arata oarecum corect, doar ca nu e updatat.

W9 apartinea candva lui Air Bagan din Myanmar. De acea si confuzia sistemului...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 
De fapt WUK e al 4-a companie care il foloseste
556fa821b9009a93458472d3feaafc62.jpg


Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Wizz Air UK flight W93606 - Flightradar24

se pare că doar siteul acela dubios.

Dubios in ce sens, ca nu este updatat ? vorba lui TotalGruv :) Pe acel site poti vedea anumite miscari interesante necodate, cel putin pe anumite aeroporturi din tara, bine nu tot timpul sau chiar orice miscare. Dar daca Romatsa nu mai era, puteai sa vezi anumite miscari acolo. Doar cu mentiunea ca zborul aparea in 99,99% dupa ce avionul ateriza/decola, o singura data am vazut un zbor afisat mai din timp cu cateva ore.
 
Salutare!

Aveam un zbor rezervat (pe 22 IAN, TSR-BGY) care s-a reprogramat între timp, pe site nu am nicio varianta, s-a reprogramat pe 23.

Tot pe 22 Ianuarie mai am rezervat un zbor de la Bergamo cu Ryanair (BGY-VIT).

Ce posibilități as avea? As putea recupera ceva?

Mersi.
 
120% in contul wizz :)
Sau 100% cu transfer bancar (dureaza cam 2 saptamani).
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Salutare!

Aveam un zbor rezervat (pe 22 IAN, TSR-BGY) care s-a reprogramat între timp, pe site nu am nicio varianta, s-a reprogramat pe 23.

Tot pe 22 Ianuarie mai am rezervat un zbor de la Bergamo cu Ryanair (BGY-VIT).

Ce posibilități as avea? As putea recupera ceva?

Mersi.
Vezi ca pe 22 este un zbor din TSR dimineata catre Bologna, fiind nod feroviar destul de mare e foarte posibil sa poti ajunge la timp in BGY. Se adauga un cost dar nu pierzi tot. Cand scriu, biletul ar fi 40RON cu wizz discount, pretul basic. Deci moca. Poti face cererea de returnare a contravalorii in contul wizz, cred ca se face instant.

Din BLQ la gara ajungi cu 4-5€ (Cand am fost eu era 4€ dar e posibil sa se fi scumpit putin), autobuz din reteaua locala.
 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 1 user
Wizz se extinde la Luton, se aminteste si de niste suplimentari de frecvente pe anumite rute spre Romania:

"The two additional aircraft means that Wizz Air will offer increased frequencies on popular routes from London Luton to the Cypriot port city of Larnaca, the Moldovan capital Chisinau, the Albanian capital Tirana, the Greek capital Athens and the Romanian cities of Suceava and Constanţa. "

Comunicatul complet pe pagina lor:

Welcome to the world of opportunity! | Wizz Air
 
  • 👍
Reactions: 1 user
^^

SCV 10/7. Foarte tare. :)

Sunt curios cat de performante sunt rutele care au fost introduse de curand de la LTN. LIS pare sa aiba preturi foarte mici aproape tot timpul, de exemplu.
 
  • 👍
Reactions: 1 user