Wizz Air - Discutii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
Da, retard stuff. Adică, cu naiba să afișeze diferit pe platforme diferite?
 
Bine, bine ... dar revenind la subiect, ați observat ceva noutăți interesante în orar?
 
Frecventa marita iarna viitoare fata de iarna asta pe IAS - LCA si CTA si pe SCV - LTN. Daca vor lansa curse noi nu au fost adaugate acum.
 
  • 👍
Reactions: 1 user
Frecventa marita iarna viitoare fata de iarna asta pe IAS - LCA si CTA si pe SCV - LTN. Daca vor lansa curse noi nu au fost adaugate acum.

Mai exact, in W19 LCA si CTA de pe IAS au fost 1xw, reduse de la 2xw, probabil ca in functie de vanzari se vor decide daca vor pastra sau vor reduce din nou frecventele, iar legat de SCV la vara vor fi zboruri zilnice spre LTN, urmand ca din W20 sa fie 10xw. Ce e mai interesant e ca la vara si cele 3 frecvente extra din W20 vor fi operate cu overnight la SCV.
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Pai probabil e mai ieftin (= nu platesc nimic) sa tina avionul peste noapte la SCV decat la LTN, zborurile respective fiind operate de Wizz Air Uk.
 
  • 👍
Reactions: 2 users
Nu puteau sa lanseze destinatia asta de la Bucuresti? :( M-as fi bucurat mult mai tare decat la "noutatea" Pisa lansata de RYR.


Dear travelers from Katowice 🇵🇱, warm yourselves in Fuerteventura! 🇪🇸
It may seem like one long beach, but it’s so much more: sandy dunes leading to lighthouses and quaint villages or even volcanoes make the Spanish island so magical. 🏖💓 The route launches in April,
join us for an adventure! 😄
Book your tickets now 👌
11

View: https://www.facebook.com/wizzaircom/videos/2711938462365317/
 
Pai probabil e mai ieftin (= nu platesc nimic) sa tina avionul peste noapte la SCV decat la LTN, zborurile respective fiind operate de Wizz Air Uk.

Practic nu e chiar overnight, tinand cont si de eventualele intarzieri ce le va aduna peste zi probabil va sta 1 ora pe platforma la SCV.
 
Wizz Air to consider possibility of Budapest-Tashkent service
CAPA - Centre for Aviation-4 hours ago
Wizz Air CEO Jozsef Varadi expressed support for plans to study the market. Wizz Air representatives plan to visit Uzbekistan in Apr/May-2019.

Wizz e de facto flag carrier la BUD...
 
  • 👍
Reactions: 1 users
Mă întreb dacă vor încerca un alt parteneriat (cu o altă bancă), scuze dacă link-ul a fost postat anterior, eu nu îl văzusem:

 
  • 👍
Reactions: 1 user

YPJ8mA5.png
 
LONDON (Reuters) - Low-cost airline Wizz Air said its net profit for the year to end-March would be in the upper half of its 270-300 million euros (£232-257 million) guidance, reflecting robust demand across its central and eastern European markets.
The London-listed airline said on Tuesday its load factor increased 2.6 percentage points year-on-year to 94.1 percent in March, and its new year had started well, with revenue per available seat per kilometer forecast to rise 4 percent in the first quarter.

Wizz Air sees full-year profit in upper-half of range
 
  • 👍
Reactions: 1 user
din 1 iulie
TSR - DTM: 4/7 (inițial 3/7) Lu/Mi/Vi/Du
TSR - BVA: 3/7 (inițial 2/7) Lu/Mi/Vi

În total 62/7 față de 44/7 (2018)
 
  • 👍
  • 😲
Reactions: 7 users
AHA ,am gasit !:sherlock:
Răspunzând unor întrebări la o conferință de presă, premierul Gulyás Gergely a spus că Guvernul ungar este gata să-i acorde sprijin material companiei Wizz Air, dacă aceasta operează curse zilnice între Tîrgu Mureș și Budapesta .”De foarte multă vreme cerem de la Wizz Air să putem circula zilnic folosind cursele lor spre Ținutul Secuiesc. Bine ar fi dacă ar fi capabilă compania să răspundă unei astfel de solicitări extraordinare. Deocamdată nu am constatat așa ceva. Dacă rezolvarea problemei presupune ca statul să ofere un anumit sprijin financiar în acest sens, noi suntem deschiși negocierilor”, a spus Gulyás Gergely la conferința de presă.
Un acord similar a mai existat, deoarece Guvernul ungar a contribuit în 2017 la cheltuielile de funcționare a cinci curse din Balcanii de Vest, pentru a nu le periclita supraviețuirea. În prezent de la Tîrgu Mureș de două ori pe săptămână putem zbura în capitala Ungariei, de la Cluj în schimb nu există nici măcar o cursă între cele două localități.

punctul.ro
 
  • 👍
Reactions: 1 users