Wizz Air - Discutii

  • Guest, pentru o varianta fara reclame a forumului oferim conturi premium. Mai multe detalii aici.
0B1AF817-0AF0-4A1F-97FF-25153F59AAF8.jpeg

baza de la fco
 
  • 👍
Reactions: 5 users
A venit astazi raspunsul MT privind cererea AWG si WZZ pentru curse regulate din București, Cluj Napoca, Iași și Timișoara catre Antalya.



Il voi pune pe ambele threaduri.
 
  • 👍
Reactions: 2 users
După ce au închis în primăvara baza din Trondheim (deschiza în toamna), se pare ca Wizz va închide și baza din Oslo.

Wizz Air to close its Oslo Gardermoen base from 14 June 2021 along with ALL Norwegian domestic routes. Also, Oslo - Alicante, Chania, Gran Canaria and Split flights has been cut.

Sursa: https://mobile.twitter.com/SeanM1997?s=09
 
Pai daca zici ca nu e noua, inseamna ca nici nu fusese mutata la IAS, ca si IAS - BLQ fusese operata de acum ceva ani.
 
În cooperare cu Wizz Air, Aeroportul Dortmund construiește 10 ghișee de self check-in și self bag-drop la DTM :thumbup:
 
  • 👍
Reactions: 3 users
ruta noua:

BCM-BLQ 2/7 din 11.07

In locul Memmingen care apare, din nou, in noiembrie.
Interesanta terminologia acestor companii. Cand o ruta dispare, i se spune "suspendata". Cand reapare, i se zice "noua".
 
Last edited:
Nu e o terminologie folosită de Wizz, că ei niciodată nu anunță public când scot din orar o rută, sau comunicate doar când subiectul e cu iz pozitiv.
 
Știe cineva dacă sunt modificări la modul în care se alocă locurile la check-in online la Wizz? Ultima dată când am zburat cuei erau alocate pe principiul „primești cel mai puțin atrăgător loc disponibil la momentul check-in-ului”, dar am impresia că se alocă altfel acum, oare din cauza pandemiei?
 
Se alocă la nimereală de către sistem.
Ca să fii sigur că "prinzi un loc bun", mai bine îl plătești sau urci ultimul în avion și te așezi unde vrei tu.
Iar dacă ai un coleg de bancă total indisciplinat, te poți muta oricând. Le zici însoțitorilor, iar dacă e plin, șanse mari să te lase la extra leg.
 

Pasagerii Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj au acum posibilitatea de a călători spre aproximativ 35 de destinaţii oferite de către operatorii aerieni, care demonstrează încă o dată opțiunea fermă de a-şi dezvolta bazele operaționale existente la Cluj-Napoca, iar în următoarele două luni se vor mai adăuga spre operare aproximativ 20 de rute, care urmează a fi lansate şi/sau reluate spre operare.

oare se va aduce 2-3 aeronave noi de la wizz air? Și 20 rute noi?
 
Astazi Wizz a anuntat baza cu nr. 44 la Napoli (a -6-a din Italia, celelalte 5 fiind: Milano Malpensa, Catania, Bari, Palermo si Roma Fiumicino)

 
Last edited:
  • 👍
Reactions: 4 users
Știe cineva ce se întâmplă dacă ai un zbor anulat și nu optezi pentru rambursare sau reprogramare până la data zborului? Se efectuează automat rambursarea sau încă poți opta pentru reprogramare?
 
Chiar daca pleci doar cu poseta :p ,acum nu scapi de cozile de la check-in:
Când sosește la aeroport, pasagerul Wizz Air trebuie să se îndrepte direct către ghișeul de check-in al Wizz Air, unde personalul de handling al companiei aeriene va verifica dacă pasagerul are certificatul/ele, permisul/ele și rezultatul negativ al testului COVID, precum și formularul de înregistrare online aferent, solicitat de țara de destinație.
Dacă aceste documente sunt valide, Wizz Air va emite un nou permis de îmbarcare, care le va permite pasagerilor să se îmbarce...